Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Buraks GLUT
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 21
poor Schieten poor
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Daar is Zabadeusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkowski rent richting de bal. Falkowski geeft een hoge lob. Bałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Buraks - GLUT 0:1

7e minuut.
Tarachulski verovert de bal door een tackle van achteren. Tarachulski speelt de bal door. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz schiet op doel. Podbrożny maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Buraks - GLUT 1:1

20e minuut.
Bachleda heeft problemen om de bal te vangen. Tarachulski is nu in balbezit. Brykała is nu in balbezit. Tarachulski onderschept slim de pass. Tarachulski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
The Buraks - GLUT 2:1

40e minuut.
Nowacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brykała rent richting de bal. Tarachulski verovert de bal door een tackle van achteren. Tarachulski geeft een lange en hoge pass. Podbrożny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Buraks - GLUT 3:1

41e minuut.
Banach onderschept slim de pass. Banach probeert naar een medespeler te passen. Rosiek met een sublieme pass. Bałecki rent richting de bal. Bałecki draait met de bal, schiet en ... Filarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Buraks 52%, GLUT 48%.
The Buraks - GLUT 3:1

55e minuut.
Nowacki rent richting de bal. Nowacki schiet op doel. Donek bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński onderschept slim de pass. Suliński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Buraks - GLUT 4:1

58e minuut.
Klungelig pakt Falkowski de bal. Falkowski speelt de bal door. Banach rent richting de bal. Banach haalt uit met een fantastische trap. Filarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Buraks - GLUT 4:2

74e minuut.
Rzeski rent richting de bal. Rzeski geeft een lange en hoge pass. Bałecki is nu in balbezit. Bałecki haalt uit met een fantastische trap. Filarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Buraks - GLUT 4:3

79e minuut.
Suliński rent richting de bal. Donek rent richting de bal. Suliński verovert de bal door een tackle van achteren. Suliński draait met de bal, schiet en ... Podbrożny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Buraks - GLUT 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Buraks 46%, GLUT 54%.
The Buraks - GLUT 5:3