Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Pany Schweinland FC
Dyziotact Tactiek 1
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Horodecki passt de bal in één keer door. Kossok rent richting de bal. Krasucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Wilmowicz probeert naar een medespeler te passen. Słupik kopt de bal weg. Słomowski heeft problemen om de bal te vangen. Pisarczyk is nu in balbezit. Pisarczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Szramka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stępniak komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Stępniak rent richting de bal. Krasucki verovert de bal door een tackle van achteren. Krasucki probeert naar een medespeler te passen. Pisarczyk is nu in balbezit. Pisarczyk schiet op doel. Wilmowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Kossok is nu in balbezit. Kossok speelt de bal door. Klungelig pakt Tupczyński de bal. Niewiadomski rent richting de bal. Niewiadomski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Słupik rent richting de bal. Słupik met een sublieme pass. Słomowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarczyk onderschept slim de pass. Pisarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Pany - Schweinland FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Pany 33%, Schweinland FC 67%.
Legia Pany - Schweinland FC 1:0

61e minuut.
Doeltrap. Majkowski komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Żebro rent richting de bal. Żebro geeft een lange en hoge pass. Korwin probeert de bal aan de voet te houden. Gnat rent richting de bal. Gnat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Pany 33%, Schweinland FC 67%.
Legia Pany - Schweinland FC 1:0