Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły Sarbia GKS Wisła Gdańsk
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Turecki geeft een lange en hoge pass. Soroka is nu in balbezit. Soroka met een sublieme pass. Klungelig pakt Byśkiniewicz de bal. Byśkiniewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kaczewski met de inworp. Lelito heeft problemen om de bal te vangen. Lelito passt de bal in één keer door. Maliniak is nu in balbezit. Piechniczek onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zakonieczny met een harde bal richting middenveld. Soroka kopt de bal weg. Turecki heeft problemen om de bal te vangen. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Byśkiniewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Domuś heeft problemen om de bal te vangen. Domuś met een sublieme pass. Turecki is nu in balbezit. Byśkiniewicz onderschept slim de pass. Byśkiniewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Sarbia - GKS Wisła Gdańsk 0:1

15e minuut.
Piekański met een harde bal richting middenveld. Domuś rent richting de bal. Domuś met een sublieme pass. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Byśkiniewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lelito met een sublieme pass. Kaczewski rent richting de bal. Kaczewski passt de bal zonder na te denken. Piechniczek rent richting de bal. Piechniczek haalt uit met een fantastische trap. Piekański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaczewski neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Domuś geeft een lange en hoge pass. Szynalewski geeft de bal voor. Azulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Lelito rent richting de bal. Lelito haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Paras is nu in balbezit. Bartos rent richting de bal. Paras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paras krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Szynalewski is nu in balbezit. Paras probeert naar een medespeler te passen. Piechniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Celiński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paras komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Bartos passt de bal met de wreef. Szynalewski rent richting de bal. Szynalewski geeft de bal voor. Piechniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechniczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Sarbia 38%, GKS Wisła Gdańsk 62%.
Orły Sarbia - GKS Wisła Gdańsk 0:1

51e minuut.
Azulewicz geeft een hoge lob. Turecki kopt de bal weg. Zakonieczny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lelito rent richting de bal. Lelito geeft een lange en hoge pass. Piekański bokst de bal weg.

69e minuut.
Daar is Byśkiniewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotnis rent richting de bal. Met opzet legt Byśkiniewicz zijn tegenspeler op de grond. Kotnis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
Szynalewski rent richting de bal. Soroka onderschept slim de pass. Soroka passt de bal zonder na te denken. Byśkiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Byśkiniewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Sarbia - GKS Wisła Gdańsk 0:2

81e minuut.
Domuś is nu in balbezit. Paras bereikt de bal nog maar net als eerste. Domuś onderschept slim de pass. Soroka is nu in balbezit. Soroka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Domuś probeert naar een medespeler te passen. Soroka is nu in balbezit. Soroka probeert naar een medespeler te passen. Byśkiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Byśkiniewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Sarbia - GKS Wisła Gdańsk 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Sarbia 41%, GKS Wisła Gdańsk 59%.
Orły Sarbia - GKS Wisła Gdańsk 0:3