Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Złote Wilki GLUT
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 21.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


6e minuut.
Brzustewicz met een sublieme pass. Banach is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szafor. Banach moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Banach kan niet meer verder spelen. Muzyka komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Piekutowski passt de bal met de wreef. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślarczyk is nu in balbezit. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski geeft een hoge lob. Fidor rent richting de bal. Bałecki is nu in balbezit. Bałecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rzeski met een snelle inworp. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski probeert naar een medespeler te passen. Muzyka heeft problemen om de bal te vangen. Muzyka draait met de bal, schiet en ... Zgoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bałecki is nu in balbezit. Szaber kan de bal niet met de borst controleren. Bałecki rent richting de bal. Bałecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Złote Wilki - GLUT 0:1

36e minuut.
Iwaszko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Becla komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Becla heeft problemen om de bal te vangen. Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski speelt de bal door. Bałecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zgoda probeert naar een medespeler te passen. Brykała kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Becla. Becla krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Brykała raakt geblesseerd tijdens het duel. Brzustewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zgoda speelt de bal door. Bagietas kopt de bal weg. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Złote Wilki 65%, GLUT 35%.
Złote Wilki - GLUT 0:1

58e minuut.
Chrapowicki passt de bal in één keer door. Brykała rent richting de bal. Chrapowicki begaat een overtreding. Chrapowicki krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Cieślarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski met een sublieme pass. Bałecki rent richting de bal. Bałecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Brzustewicz passt de bal in één keer door. Brykała is nu in balbezit. Szafor maakt een afschuwelijke overtreding. Szafor is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Klungelig pakt Falkowski de bal. Becla bereikt de bal nog maar net als eerste. Becla probeert naar een medespeler te passen. Bagietas rent richting de bal. Bagietas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Podbrożny met een sublieme pass. Bałecki is nu in balbezit. Becla rent richting de bal. Bałecki verovert de bal door een tackle van achteren. Bałecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Rzeski kan de bal niet met de borst controleren. Cieślarczyk is nu in balbezit. Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeski geeft de bal voor. Bałecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Złote Wilki - GLUT 0:2

77e minuut.
Bagietas speelt de bal door. Tabaszewski heeft problemen om de bal te vangen. Bałecki onderschept slim de pass. Przyłuski rent richting de bal. Przyłuski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cieślarczyk rent richting de bal. Przyłuski is nu in balbezit. Przyłuski passt de bal in één keer door. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Złote Wilki 67%, GLUT 33%.
Złote Wilki - GLUT 0:2