Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Wisła Gdańsk LKS Orzeł Jankowice
Normal Tactiek 4-1-3-2
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 35.5
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen average


8e minuut.
Busiol bereikt de bal nog maar net als eerste. Orangos rent richting de bal. Orangos speelt de bal door. Daar is Ambani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambani haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Orangos rent richting de bal. Zakonieczny is nu in balbezit. Orangos onderschept slim de pass. Ambani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Domuś is nu in balbezit. Orangos onderschept slim de pass. Orangos passt de bal met de wreef. Busiol is nu in balbezit. Busiol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Wisła Gdańsk - LKS Orzeł Jankowice 0:1

34e minuut.
Tatu met de inworp. Orangos is nu in balbezit. Orangos passt de bal in één keer door. Busiol rent richting de bal. Busiol haalt uit met een fantastische trap. Piekański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Pergande geeft een hoge lob. Byśkiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Flaum zijn tegenspeler op de grond. Flaum krijgt een gele kaart. Byśkiniewicz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Byśkiniewicz kan niet meer verder spelen. Małkiewicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Wisła Gdańsk 69%, LKS Orzeł Jankowice 31%.
GKS Wisła Gdańsk - LKS Orzeł Jankowice 0:1

59e minuut.
Soroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wedzynsky legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soroka raakt geblesseerd tijdens het duel. Ovčar komt het veld opgelopen. Soroka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wahadło komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Małkiewicz stond buitenspel. Jodłowiec komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Jodłowiec speelt de bal door. Orangos bereikt de bal nog maar net als eerste. Orangos passt de bal met de wreef. Ambani is nu in balbezit. Ambani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pergande met de inworp. Jodłowiec is nu in balbezit. Jodłowiec geeft een hoge lob. Ovčar rent richting de bal. Ovčar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Wisła Gdańsk 77%, LKS Orzeł Jankowice 23%.
GKS Wisła Gdańsk - LKS Orzeł Jankowice 0:1