Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Buraks Złote Wilki
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Polewczyk met een sublieme pass. Bagietas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachleda onderschept slim de pass. Tabaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Tabaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Buraks - Złote Wilki 0:1

24e minuut.
Chojanecki heeft problemen om de bal te vangen. Tabaszewski is nu in balbezit. Chojanecki geeft een hoge lob. Zabadeusz rent richting de bal. Zabadeusz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Bachleda met een sublieme pass. Chojanecki geeft de bal voor. Szaber is nu in balbezit. Zabadeusz verovert de bal door een tackle van achteren. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Buraks 46%, Złote Wilki 54%.
The Buraks - Złote Wilki 0:1

46e minuut.
Bagietas speelt de bal door. Klungelig pakt Tabaszewski de bal. Tarachulski onderschept slim de pass. Tarachulski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Zgoda probeert naar een medespeler te passen. Bachleda kopt de bal weg. Daar is Cieślarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Chojanecki kopt de bal weg. Iwaszko heeft problemen om de bal te vangen. Tarachulski is nu in balbezit. Tarachulski draait met de bal, schiet en ... Iwaszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Szafor geeft een hoge lob. Szczupak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chojanecki probeert naar een medespeler te passen. Tarachulski rent richting de bal. Tarachulski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cieślarczyk speelt de bal door. Tabaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski passt de bal met de wreef. Bagietas rent richting de bal. Bagietas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tabaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Tabaszewski probeert naar een medespeler te passen. Zabadeusz is nu in balbezit. Tarachulski is nu in balbezit. Tarachulski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Suliński geeft een hoge lob. Zganiacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zabadeusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarachulski rent richting de bal. Tarachulski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zgoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Buraks - Złote Wilki 1:1

71e minuut.
Tarachulski rent richting de bal. Tarachulski geeft de bal voor. Suliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suliński haalt uit met een fantastische trap. Daar is Zabadeusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zgoda bokst de bal weg. Zabadeusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabadeusz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tabaszewski met een sublieme pass. Ulanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagietas begaat een overtreding. Bagietas krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Suliński geeft de bal voor. Sienkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bachleda. Bachleda krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Zabadeusz passt de bal in één keer door. Suliński is nu in balbezit. Szafor begaat een overtreding. Szafor krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Sienkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Iwaszko heeft problemen om de bal te vangen. Zabadeusz is nu in balbezit. Zabadeusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Buraks - Złote Wilki 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Buraks 25%, Złote Wilki 75%.
The Buraks - Złote Wilki 2:1