Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QuestGeo Milamo020923
Poczatek Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.1 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten weak
weak Passen adequate
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Müller de bal. Müller met een sublieme pass. Boniecki geeft een hoge lob. Daar is Ołtarzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harasimczuk is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Wadyl rent richting de bal. Bieczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wadyl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wadyl zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zeiger is nu in balbezit. Zeiger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QuestGeo - Milamo020923 1:0

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dymon neemt de hoekschop. Daar is Jabá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Lică rent richting de bal. Lică geeft de bal voor. Wiktorowski rent richting de bal. Zeiger onderschept slim de pass. Zeiger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
QuestGeo - Milamo020923 2:0

27e minuut.
Zeiger passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Harasimczuk de bal. Harasimczuk met een sublieme pass. Zeiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wiktorowski rent richting de bal. Wiktorowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boniecki met de inworp. Müller geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wadyl probeert naar een medespeler te passen. Dambach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambach passt de bal zonder na te denken. Zeiger is nu in balbezit. Zeiger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiger geeft de bal voor. Hennig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dambach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambach draait met de bal, schiet en ... Żołądek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
QuestGeo - Milamo020923 3:0

36e minuut.
Bieczyński passt de bal zonder na te denken. Harasimczuk rent richting de bal. Harasimczuk met een sublieme pass. Dambach is nu in balbezit. Dambach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QuestGeo 39%, Milamo020923 61%.
QuestGeo - Milamo020923 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QuestGeo 38%, Milamo020923 62%.
QuestGeo - Milamo020923 3:0