Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ślązeczek z Wrocławia Fb# Wędkarski Wieprz
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Dytko is nu in balbezit. Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytko verovert de bal door een tackle van achteren. Dytko geeft de bal voor. Mrozik kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Walendziuk onderschept slim de pass. Syrek onderschept slim de pass. Haras rent richting de bal. Syrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Daar is Osajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osajda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Syrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syrek schiet op doel. Paciorkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ślązeczek z Wrocławia - Fb# Wędkarski Wieprz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ślązeczek z Wrocławia 53%, Fb# Wędkarski Wieprz 47%.
Ślązeczek z Wrocławia - Fb# Wędkarski Wieprz 0:1

58e minuut.
Osajda geeft de bal voor. Maciol rent richting de bal. Maciol passt de bal zonder na te denken. Piwnicki rent richting de bal. Piwnicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Piwnicki stond buitenspel. Górek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zadylak kopt de bal weg. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rosłoń speelt de bal door. Klungelig pakt Dubuś de bal. Licznerski rent richting de bal. Dubuś onderschept slim de pass. Dubuś schiet op doel. Lis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ślązeczek z Wrocławia 45%, Fb# Wędkarski Wieprz 55%.
Ślązeczek z Wrocławia - Fb# Wędkarski Wieprz 0:1