Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:59
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0106
  • Stadion: Control Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1287
Control Gunners fut
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Słonimski probeert de bal met de borst te controleren. Słonimski speelt de bal door. Bagaziński heeft problemen om de bal te vangen. Bagaziński schiet op doel. Mutryn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rembrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Grzesiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratosławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzesiuk begaat een overtreding. Grzesiuk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Control 54%, Gunners fut 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Control - Gunners fut 0:0

50e minuut.
Matuszczyk geeft een hoge lob. Dzięciołowski is nu in balbezit. Dzięciołowski probeert naar een medespeler te passen. Bagaziński heeft problemen om de bal te vangen. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Izydor is nu in balbezit. Bagaziński rent richting de bal. Izydor rent richting de bal. Izydor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Control - Gunners fut 0:1

70e minuut.
Ziobro is nu in balbezit. Myszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor onderschept slim de pass. Izydor draait met de bal, schiet en ... Daar is Mutryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rembrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Czeszek met een sublieme pass. Grzeszczak rent richting de bal. Grzeszczak probeert naar een medespeler te passen. Durasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Durasiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Control 50%, Gunners fut 50%.
Control - Gunners fut 0:1