Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunners fut Cossacks Gaming Team
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten weak
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Daar is Bordakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kruziński. Kruziński krijgt een gele kaart. Izydor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Słonimski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kubicki rent richting de bal. Kubicki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Słonimski verovert de bal door een tackle van achteren. Słonimski geeft de bal voor. Przyjaciel is nu in balbezit. Kubicki onderschept slim de pass. Kubicki haalt uit met een fantastische trap. Krzetuski bokst de bal weg.

21e minuut.
Inworp. Sokołowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Butor rent richting de bal. Słonimski verovert de bal door een tackle van achteren. Słonimski met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Butor is nu in balbezit. Butor passt de bal in één keer door. Dzięciołowski probeert naar een medespeler te passen. Kubicki rent richting de bal. Kubicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners fut 58%, Cossacks Gaming Team 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gunners fut - Cossacks Gaming Team 0:0

90e minuut.
Ziobro geeft de bal voor. Inworp. Repeła met een snelle inworp. Butor bereikt de bal nog maar net als eerste. Butor geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners fut - Cossacks Gaming Team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners fut 50%, Cossacks Gaming Team 50%.
Gunners fut - Cossacks Gaming Team 0:1