Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rakowek Milamo020923
BartX Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 23.3
solide Schieten zwak
solide Passen redelijk
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Rydzyk speelt de bal door. Jaskółka met een sublieme pass. Storm heeft problemen om de bal te vangen. Storm draait met de bal, schiet en ... Żołądek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Milamo020923 1:0

8e minuut.
Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliú geeft de bal voor. Wiktorowski is nu in balbezit. Storm verovert de bal door een tackle van achteren. Storm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk passt de bal in één keer door. Orsenigo probeert naar een medespeler te passen. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Milamo020923 2:0

17e minuut.
Tasic passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rydzyk de bal. Rydzyk speelt de bal door. Orsenigo rent richting de bal. Orsenigo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dymon speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Rydzyk de bal onder controle te krijgen. Feliú speelt de bal door. Daar is Storm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Miszczak kopt de bal weg. Feliú is nu in balbezit. Feliú passt de bal zonder na te denken. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm haalt uit met een fantastische trap. Żołądek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Pejas is nu in balbezit. Jaskółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskółka speelt de bal door. Bęś is nu in balbezit. Bęś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Milamo020923 3:0

31e minuut.
Rydzyk geeft een hoge lob. Hennig kan de bal niet met de borst controleren. Storm is nu in balbezit. Storm schiet op doel. Żołądek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Orsenigo rent richting de bal. Orsenigo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Milamo020923 4:0

34e minuut.
Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś verovert de bal door een tackle van achteren. Bęś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Milamo020923 5:0

37e minuut.
Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk met een sublieme pass. Storm is nu in balbezit. Storm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bełkowski is nu in balbezit. Rydzyk onderschept slim de pass. Rydzyk probeert naar een medespeler te passen. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm schiet op doel. Żołądek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bęś is nu in balbezit. Bęś schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rydzyk kopt de bal weg. Feliú geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hennig de bal. Feliú verovert de bal door een tackle van achteren. Feliú passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Milamo020923 6:0

45e minuut.
Gabryel is nu in balbezit. Gabryel geeft een lange en hoge pass. Bęś kopt de bal weg. Storm rent richting de bal. Storm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 19%, Milamo020923 81%.
RKS Rakowek - Milamo020923 6:0

49e minuut.
Bęś rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ołtarzewski ... Strafschop! Bęś is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rydzyk zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Milamo020923 7:0

57e minuut.
Gabryel probeert naar een medespeler te passen. Orsenigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsenigo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bęś de bal. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Feliú is nu in balbezit. Feliú passt de bal in één keer door. Daar is Bęś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bęś draait met de bal, schiet en ... Żołądek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Orsenigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Orsenigo geeft de bal voor. Rydzyk kopt de bal weg. Daar is Storm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storm draait met de bal, schiet en ... Żołądek bokst de bal weg.

73e minuut.
Feliú geeft een hoge lob. Hennig heeft problemen om de bal te vangen. Bęś is nu in balbezit. Bęś schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hennig de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk passt de bal in één keer door. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 18%, Milamo020923 82%.
RKS Rakowek - Milamo020923 7:0