Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Green Boy QuestGeo
łoki toki Tactiek Poczatek
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 34.3
solid Schieten average
solid Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Ślepokura speelt de bal door. Zeiger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dambach is nu in balbezit. Dambach schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Nook bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Nook, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nook speelt de bal door. Panasci rent richting de bal. Panasci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Müller speelt de bal door. El Gohari is nu in balbezit. El Gohari speelt de bal door. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo schiet op doel. Pino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Gatzonikas kopt de bal weg. Portillo is nu in balbezit. Navarrete controleert de bal met de borst. Marichkov rent richting de bal. Panasci verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - QuestGeo 1:0

25e minuut.
Ślepokura is nu in balbezit. Ślepokura met een sublieme pass. Daar is Gatzonikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatzonikas geeft de bal voor. Panasci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - QuestGeo 2:0

32e minuut.
El Gohari met een sublieme pass. Klungelig pakt Portillo de bal. Portillo speelt de bal door. Panasci is nu in balbezit. Panasci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Nook, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nook speelt de bal door. Panasci is nu in balbezit. Panasci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - QuestGeo 3:0

34e minuut.
Wadyl probeert naar een medespeler te passen. Boniecki rent richting de bal. Boniecki geeft een hoge lob. Zeiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Wadyl verovert de bal door een tackle van achteren. Wadyl geeft een hoge lob. Bąkowski heeft problemen om de bal te vangen. Zeiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeiger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - QuestGeo 3:1

42e minuut.
Marusarz met een harde bal richting middenveld. Ślepokura kopt de bal weg. Boniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lică trapt de bal weg. Nook kopt de bal weg. Panasci rent richting de bal. Panasci schiet op doel. Pino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Green Boy 36%, QuestGeo 64%.
The Green Boy - QuestGeo 3:1

48e minuut.
Panasci is nu in balbezit. Gatzonikas rent richting de bal. Wadyl begaat een overtreding. Wadyl krijgt een gele kaart. Gatzonikas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

55e minuut.
Marichkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Podmagorski komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Jabá verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepokura probeert naar een medespeler te passen. Panasci rent richting de bal. Panasci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Nook met een snelle inworp. Gatzonikas probeert naar een medespeler te passen. Panasci is nu in balbezit. Panasci schiet op doel. Pino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - QuestGeo 4:1

63e minuut.
Ślepokura met een snelle inworp. Gatzonikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzonikas passt de bal in één keer door. Panasci is nu in balbezit. Panasci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete geeft een hoge lob. Zeiger kopt de bal weg. Dambach rent richting de bal. Dambach draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Nook bereikt de bal nog maar net als eerste. Nook passt de bal met de wreef. Boniecki rent richting de bal. Portillo onderschept slim de pass. Portillo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Inworp. Nook met een snelle inworp. Gatzonikas speelt de bal door. Panasci is nu in balbezit. Panasci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Jabá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Nook bereikt de bal nog maar net als eerste. Nook met een sublieme pass. Panasci is nu in balbezit. Portillo is nu in balbezit. Portillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - QuestGeo 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Green Boy 36%, QuestGeo 64%.
The Green Boy - QuestGeo 5:1