Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ślązeczek z Wrocławia Wściekłe Ziemniaki
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Rezner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morela bereikt de bal nog maar net als eerste. Morela met een sublieme pass. Łokietek geeft de bal voor. Kurzeja heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rezner neemt de hoekschop. Łokietek is nu in balbezit. Zaradny is nu in balbezit. Zaradny draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ślązeczek z Wrocławia - Wściekłe Ziemniaki 0:1

17e minuut.
Łokietek kan de bal niet met de borst controleren. Łokietek met een sublieme pass. Sobański probeert naar een medespeler te passen. Morela is nu in balbezit. Morela passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Ślązeczek z Wrocławia - Wściekłe Ziemniaki 0:2

37e minuut.
Jarząb bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciol bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarząb onderschept slim de pass. Jarząb draait met de bal, schiet en ... Pazurkiewicz kopt de bal weg. Paciorkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ślązeczek z Wrocławia 64%, Wściekłe Ziemniaki 36%.
Ślązeczek z Wrocławia - Wściekłe Ziemniaki 0:2

47e minuut.
Maciol met een snelle inworp. Rosłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosłoń geeft een lange en hoge pass. Piwnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwnicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sobański bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś verovert de bal door een tackle van achteren. Dubuś speelt de bal door. Piwnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwnicki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ślązeczek z Wrocławia - Wściekłe Ziemniaki 1:2

83e minuut.
Rosłoń rent richting de bal. Mosór speelt de bal door. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś schiet op doel. Frydrych probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ślązeczek z Wrocławia - Wściekłe Ziemniaki 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ślązeczek z Wrocławia 43%, Wściekłe Ziemniaki 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ślązeczek z Wrocławia - Wściekłe Ziemniaki 2:2