Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gunners fut Sparta Sulechów
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Zakrzyński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzięciołowski met een snelle inworp. Izydor is nu in balbezit. Izydor haalt uit met een fantastische trap. Piechocki bokst de bal weg.

32e minuut.
Bagaziński verovert de bal door een tackle van achteren. Izydor is nu in balbezit. Izydor passt de bal met de wreef. Bagaziński is nu in balbezit. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners fut - Sparta Sulechów 1:0

34e minuut.
Klungelig pakt Bagaziński de bal. Skrzypkowski rent richting de bal. Skrzypkowski geeft een lange en hoge pass. Zachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachacz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners fut 54%, Sparta Sulechów 46%.
Gunners fut - Sparta Sulechów 1:0

47e minuut.
Żewłakow geeft een lange en hoge pass. Zachacz is nu in balbezit. Rembielak is nu in balbezit. Zachacz is nu in balbezit. Zachacz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gunners fut - Sparta Sulechów 1:1

52e minuut.
Żewłakow speelt de bal door. Zakrzyński probeert naar een medespeler te passen. Barcikowski is nu in balbezit. Fydrych verovert de bal door een tackle van achteren. Fydrych schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bagaziński rent richting de bal. Zakrzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrzyński geeft de bal voor. Zachacz rent richting de bal. Zachacz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Słonimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembielak onderschept slim de pass. Rembielak passt de bal met de wreef. Zachacz is nu in balbezit. Zachacz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Żewłakow geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bledzewski met de inworp. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor haalt uit met een fantastische trap. Piechocki bokst de bal weg.

89e minuut.
Ziobro passt de bal zonder na te denken. Bagaziński rent richting de bal. Bagaziński haalt uit met een fantastische trap. Anczok probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piechocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners fut - Sparta Sulechów 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners fut 49%, Sparta Sulechów 51%.
Gunners fut - Sparta Sulechów 2:1