Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0106
  • Stadion: Control Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1686
Control Olimpia Plewiska
442 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


17e minuut.
Stolarczyk onderschept slim de pass. Oraczko rent richting de bal. Stolarczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stolarczyk krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Tupalski rent richting de bal. Durasiewicz onderschept slim de pass. Durasiewicz passt de bal met de wreef. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Grzeszczak kopt de bal weg. Popiołek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Durasiewicz rent richting de bal. Durasiewicz schiet op doel. Kajdana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Control - Olimpia Plewiska 1:0

34e minuut.
Kocikowski speelt de bal door. Myszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. Czeszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rembrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Control 39%, Olimpia Plewiska 61%.
Control - Olimpia Plewiska 1:0

46e minuut.
Kocikowski passt de bal zonder na te denken. Paszulewicz rent richting de bal. Paszulewicz passt de bal in één keer door. Durasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Durasiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Tupalski rent richting de bal. Kwasiborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwasiborski onderschept slim de pass. Kwasiborski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grzeszczak is nu in balbezit. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Control - Olimpia Plewiska 2:0

48e minuut.
Klungelig pakt Dłużewski de bal. Durasiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłużewski maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Dłużewski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dłużewski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

53e minuut.
Gołosz rent richting de bal. Gołosz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Czeszek de bal. Kocikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Branicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarczyk rent richting de bal. Stolarczyk passt de bal zonder na te denken. Grzeszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzeszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Bratosławski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zmartwiony zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kocikowski de bal. Kocikowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Myszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Branicki rent richting de bal. Stolarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarczyk probeert naar een medespeler te passen. Oraczko geeft de bal voor. Rembrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Tupalski rent richting de bal. Tupalski geeft de bal voor. Daar is Czeszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocikowski rent richting de bal. Kocikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Control - Olimpia Plewiska 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Control 54%, Olimpia Plewiska 46%.
Control - Olimpia Plewiska 2:1