Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milamo020923 The Green Boy
Normal Tactiek łoki toki
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 38.9
zwak Schieten solide
redelijk Passen solide
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Pałysz heeft problemen om de bal te vangen. Gatzonikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzonikas probeert naar een medespeler te passen. Panasci rent richting de bal. Panasci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Hennig kopt de bal weg. Gatzonikas geeft een hoge lob. Panasci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasci draait met de bal, schiet en ... Żołądek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milamo020923 - The Green Boy 0:1

9e minuut.
Pałysz is nu in balbezit. Nook rent richting de bal. Nook met een sublieme pass. Panasci is nu in balbezit. Panasci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Milamo020923 - The Green Boy 0:2

13e minuut.
Nook speelt de bal door. Portillo rent richting de bal. Portillo passt de bal zonder na te denken. Panasci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasci schiet op doel. Żołądek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Inworp. El Gohari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ślepokura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ślepokura geeft een lange en hoge pass. Panasci springt en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Leszaniuk met de inworp. Gatzonikas rent richting de bal. Gatzonikas passt de bal zonder na te denken. Panasci is nu in balbezit. Panasci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Ślepokura verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepokura probeert naar een medespeler te passen. Gatzonikas met een sublieme pass. Panasci is nu in balbezit. Panasci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Nook zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gatzonikas probeert naar een medespeler te passen. Panasci rent richting de bal. Panasci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Żołądek trapt de bal weg van het doel. Gatzonikas kopt de bal weg. Portillo is nu in balbezit. Portillo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milamo020923 66%, The Green Boy 34%.
Milamo020923 - The Green Boy 0:2

49e minuut.
Panasci passt de bal in één keer door. Portillo is nu in balbezit. Panasci rent richting de bal. Panasci schiet op doel. Żołądek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milamo020923 - The Green Boy 0:3

52e minuut.
El Gohari probeert de bal met de borst te controleren. Bieczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Gohari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bieczyński probeert naar een medespeler te passen. El Gohari zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Panasci maakt een snoekduik en kopt de bal. Żołądek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Milamo020923 - The Green Boy 0:4

53e minuut.
Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepokura is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bełkowski. Ślepokura raakt geblesseerd tijdens het duel. El Gohari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Panasci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panasci speelt de bal door. Portillo is nu in balbezit. Portillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milamo020923 - The Green Boy 0:5

56e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo passt de bal met de wreef. Hennig rent richting de bal. Panasci rent richting de bal. Panasci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Leszaniuk is nu in balbezit. Leszaniuk passt de bal met de wreef. Nook bereikt de bal nog maar net als eerste. Nook geeft een lange en hoge pass. Portillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milamo020923 - The Green Boy 0:6

60e minuut.
Pejas geeft een lange en hoge pass. Nook rent richting de bal. Nook passt de bal zonder na te denken. Daar is Panasci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panasci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Żołądek met een sublieme pass. El Gohari kopt de bal weg. Klungelig pakt Portillo de bal. Panasci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hennig bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo probeert naar een medespeler te passen. Panasci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasci schiet op doel. Żołądek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Panasci rent richting de bal. Panasci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Goławski rent richting de bal. Goławski geeft een hoge lob. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nook is nu in balbezit. Gatzonikas rent richting de bal. Gatzonikas met een sublieme pass. Panasci rent richting de bal. Panasci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żołądek met een harde bal richting middenveld. Ślepokura kopt de bal weg. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klungelig pakt Gatzonikas de bal. Gatzonikas probeert naar een medespeler te passen. Panasci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gatzonikas passt de bal zonder na te denken. Ślepokura bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślepokura passt de bal met de wreef. Portillo rent richting de bal. Portillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milamo020923 72%, The Green Boy 28%.
Milamo020923 - The Green Boy 0:6