Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wściekłe Ziemniaki Fb# Wędkarski Wieprz
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Jarząb is nu in balbezit. Licznerski rent richting de bal. Jarząb onderschept slim de pass. Jarząb schiet op doel. Górek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rezner geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jarząb krijgt zijn hoofd ertegen. Lis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lis trapt de bal weg. Morela kopt de bal weg. Jarząb rent richting de bal. Jarząb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Futyma met een snelle inworp. Zaradny rent richting de bal. Zaradny probeert naar een medespeler te passen. Morela is nu in balbezit. Morela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe Ziemniaki 38%, Fb# Wędkarski Wieprz 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wściekłe Ziemniaki - Fb# Wędkarski Wieprz 0:0

50e minuut.
Zaradny heeft problemen om de bal te vangen. Haras is nu in balbezit. Haras speelt de bal door. Syrek is nu in balbezit. Syrek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Sobański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gągoł rent richting de bal. Gągoł draait met de bal, schiet en ... Albański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frydrych probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Ziemniaki - Fb# Wędkarski Wieprz 0:1

64e minuut.
Turkowski geeft een hoge lob. Gągoł is nu in balbezit. Gągoł speelt de bal door. Syrek is nu in balbezit. Syrek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Haras speelt de bal door. Zaradny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaradny passt de bal in één keer door. Jarząb is nu in balbezit. Jarząb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wściekłe Ziemniaki - Fb# Wędkarski Wieprz 1:1

85e minuut.
Jasionowski kan de bal niet met de borst controleren. Morela is nu in balbezit. Morela passt de bal in één keer door. Osajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osajda geeft een lange en hoge pass. Frydrych bokst de bal weg. Syrek rent richting de bal. Syrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wściekłe Ziemniaki - Fb# Wędkarski Wieprz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wściekłe Ziemniaki 44%, Fb# Wędkarski Wieprz 56%.
Wściekłe Ziemniaki - Fb# Wędkarski Wieprz 1:2