Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:00
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0106
  • Stadion: Jackets Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1150
Jackets Ślązeczek z Wrocławia
451 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Romanowicz rent richting de bal. Prałatowicz onderschept slim de pass. Prałatowicz geeft een hoge lob. Piwnicki is nu in balbezit. Piwnicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Laskowiec probeert naar een medespeler te passen. Szwarczewski heeft problemen om de bal te vangen. Szwarczewski probeert naar een medespeler te passen. Tomalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Dubuś speelt de bal door. Piwnicki is nu in balbezit. Torzewski rent richting de bal. Piwnicki onderschept slim de pass. Piwnicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jackets 56%, Ślązeczek z Wrocławia 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jackets - Ślązeczek z Wrocławia 0:0

48e minuut.
Daar is Walendziuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walendziuk geeft een hoge lob. Pazurkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romanowicz rent richting de bal. Romanowicz schiet op doel. Paciorkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Walendziuk kopt de bal weg. Wajda rent richting de bal. Dubuś onderschept slim de pass. Prałatowicz is nu in balbezit. Prałatowicz geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tarantowicz trapt de bal weg. Zadylak kopt de bal weg. Piwnicki rent richting de bal. Piwnicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pazurkiewicz rent richting de bal. Gilewicz rent richting de bal. Pazurkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pazurkiewicz krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Laskowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak geeft een lange en hoge pass. Laskowiec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosłoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosłoń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Stachnik is nu in balbezit. Stachnik geeft een lange en hoge pass. Mrozik is nu in balbezit. Walendziuk rent richting de bal. Walendziuk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jackets 51%, Ślązeczek z Wrocławia 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jackets - Ślązeczek z Wrocławia 0:0