Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Plewiska Gunners fut
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Kocikowski speelt de bal door. Gołosz is nu in balbezit. Słonimski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gołosz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gołosz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Dzięciołowski probeert naar een medespeler te passen. Izydor is nu in balbezit. Izydor met een sublieme pass. Kubicki rent richting de bal. Kubicki schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Popiołek rent richting de bal. Popiołek geeft een lange en hoge pass. Daar is Zmartwiony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzięciołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzięciołowski schiet op doel. Kajdana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Izydor speelt de bal door. Słonimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonimski met een sublieme pass. Grzesiuk rent richting de bal. Grzesiuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Plewiska 66%, Gunners fut 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia Plewiska - Gunners fut 0:0

54e minuut.
Wiącek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kocikowski met een sublieme pass. Gołosz heeft problemen om de bal te vangen. Gołosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Popiołek is nu in balbezit. Grzesiuk verovert de bal door een tackle van achteren. Grzesiuk passt de bal zonder na te denken. Kubicki rent richting de bal. Kubicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Zmartwiony rent richting de bal. Kocikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocikowski met een sublieme pass. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ziobro geeft een lange en hoge pass. Grzesiuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oraczko. Oraczko krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kocikowski met een sublieme pass. Fał is nu in balbezit. Fał probeert naar een medespeler te passen. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Paszulewicz geeft een hoge lob. Fał rent richting de bal. Fał met een sublieme pass. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Plewiska 52%, Gunners fut 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia Plewiska - Gunners fut 0:0