Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:53
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0106
  • Stadion: Jackets Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1811
Jackets Milamo020923
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 22.9
weak Schieten weak
weak Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Ołtarzewski passt de bal zonder na te denken. Wajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński rent richting de bal. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak draait met de bal, schiet en ... Tarantowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ołtarzewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanowicz geeft de bal voor. Laskowiec is nu in balbezit. Laskowiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gilewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gilewicz probeert naar een medespeler te passen. Laskowiec probeert naar een medespeler te passen. Tomalik kan de bal niet met de borst controleren. Tomalik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goławski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bieczyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miszczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jackets - Milamo020923 0:1

27e minuut.
Stachnik onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Goławski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dymon bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymon schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jackets - Milamo020923 0:2

30e minuut.
Szwarczewski heeft problemen om de bal te vangen. Szwarczewski speelt de bal door. Gilewicz probeert naar een medespeler te passen. Tomalik is nu in balbezit. Tomalik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tarantowicz trapt de bal weg. Gilewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Pałysz de bal. Tomalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalik haalt uit met een fantastische trap. Żołądek bokst de bal weg. Żołądek speelt de bal door. Grzebiela kopt de bal weg. Tomalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jackets 49%, Milamo020923 51%.
Jackets - Milamo020923 0:2

56e minuut.
Torzewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dymon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miszczak rent richting de bal. Miszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Hennig geeft de bal voor. Romanowicz kopt de bal weg. Daar is Gilewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomalik rent richting de bal. Tomalik draait met de bal, schiet en ... Żołądek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Ołtarzewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romanowicz met een snelle inworp. Gilewicz is nu in balbezit. Gilewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dymon geeft de bal voor. Laskowiec kopt de bal weg. Wiktorowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomalik is nu in balbezit. Tomalik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Laskowiec speelt de bal door. Tomalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Stachnik geeft een lange en hoge pass. Romanowicz is nu in balbezit. Gilewicz speelt de bal door. Tomalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Wajda controleert de bal met de borst. Wajda probeert naar een medespeler te passen. Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilewicz is nu in balbezit. Gilewicz draait met de bal, schiet en ... Żołądek bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pałysz verovert de bal door een tackle van achteren. Grzebiela is nu in balbezit. Grzebiela passt de bal zonder na te denken. Tomalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Gilewicz probeert naar een medespeler te passen. Romanowicz rent richting de bal. Romanowicz probeert naar een medespeler te passen. Tomalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jackets 46%, Milamo020923 54%.
Jackets - Milamo020923 0:2