Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rakowek Sparta Sulechów
BartX Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
12% Spel op eigen helft 88%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 21.4
solide Schieten matig
solide Passen zwak
goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Gabryel geeft een hoge lob. Orsenigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm schiet op doel. Piechocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Feliú heeft problemen om de bal te vangen. Feliú geeft een hoge lob. Anczok controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 1:0

4e minuut.
Zachacz is nu in balbezit. Zachacz passt de bal zonder na te denken. Saleta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Feliú passt de bal met de wreef. Bęś rent richting de bal. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm draait met de bal, schiet en ... Piechocki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 2:0

7e minuut.
Fydrych heeft problemen om de bal te vangen. Orsenigo is nu in balbezit. Zakrzyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zakrzyński krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Orsenigo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Orsenigo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Anczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś onderschept slim de pass. Bęś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 3:0

9e minuut.
Rembielak passt de bal met de wreef. Inworp. Gabryel met een snelle inworp. Rydzyk geeft een lange en hoge pass. Storm springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Orsenigo geeft de bal voor. Bęś krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Feliú de bal. Feliú geeft een hoge lob. Bęś krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 4:0

12e minuut.
Falkowski is nu in balbezit. Jaskółka onderschept slim de pass. Jaskółka geeft een lange en hoge pass. Bęś krijgt zijn hoofd ertegen. Piechocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kryszak kopt de bal weg. Demartino bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartino geeft een hoge lob. Bęś probeert de bal met de borst te controleren. Bęś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Piechocki trapt de bal weg. Feliú kopt de bal weg. Bęś rent richting de bal. Bęś geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Rydzyk heeft problemen om de bal te vangen. Rydzyk speelt de bal door. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm schiet op doel. Piechocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 5:0

28e minuut.
Daar is Storm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś passt de bal zonder na te denken. Storm rent richting de bal. Storm haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Niejadlik rent richting de bal. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk probeert naar een medespeler te passen. Storm is nu in balbezit. Storm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 6:0

38e minuut.
Orsenigo geeft een lange en hoge pass. Feliú is nu in balbezit. Feliú passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Storm de bal. Storm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bęś is nu in balbezit. Bęś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 7:0

45e minuut.
Jaskółka onderschept slim de pass. Jaskółka speelt de bal door. Storm bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm haalt uit met een fantastische trap. Piechocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 15%, Sparta Sulechów 85%.
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 8:0

52e minuut.
Jaskółka verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskółka speelt de bal door. Orsenigo rent richting de bal. Orsenigo geeft de bal voor. Feliú krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Rydzyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Feliú de bal. Feliú met een sublieme pass. Bęś rent richting de bal. Bęś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Piechocki trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orsenigo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaskółka geeft een hoge lob. Piechocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Jaskółka met de inworp. Orsenigo rent richting de bal. Orsenigo geeft een hoge lob. Bęś springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gabryel kopt de bal weg. Jaskółka rent richting de bal. Jaskółka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Orsenigo de bal. Orsenigo draait met de bal, schiet en ... Piechocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Saleta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feliú met de inworp. Bęś rent richting de bal. Bęś geeft de bal voor. Piechocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliú passt de bal zonder na te denken. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm onderschept slim de pass. Storm draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 9:0

80e minuut.
Bęś passt de bal in één keer door. Orsenigo is nu in balbezit. Orsenigo speelt de bal door. Rydzyk rent richting de bal. Rydzyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Demartino verovert de bal door een tackle van achteren. Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk speelt de bal door. Bęś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bęś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gabryel probeert de bal met de borst te controleren. Gabryel passt de bal in één keer door. Orsenigo rent richting de bal. Storm rent richting de bal. Storm haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 10:0

86e minuut.
Klungelig pakt Bęś de bal. Bęś passt de bal in één keer door. Skrzypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Storm onderschept slim de pass. Storm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 10%, Sparta Sulechów 90%.
RKS Rakowek - Sparta Sulechów 11:0