Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Green Boy Olimpia Plewiska
łoki toki Tactiek 433
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
47 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 17.1
solid Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


9e minuut.
Paszulewicz rent richting de bal. Nook verovert de bal door een tackle van achteren. Nook passt de bal zonder na te denken. Gatzonikas rent richting de bal. Gatzonikas geeft de bal voor. Kajdana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Nook probeert naar een medespeler te passen. Panasci heeft problemen om de bal te vangen. Panasci passt de bal met de wreef. Portillo rent richting de bal. Portillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nook verovert de bal door een tackle van achteren. Nook passt de bal zonder na te denken. Portillo rent richting de bal. Panasci is nu in balbezit. Panasci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kajdana trapt de bal weg. Gatzonikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzonikas speelt de bal door. Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Portillo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ślepokura onderschept slim de pass. Ślepokura geeft een lange en hoge pass. Nook kopt de bal weg. Panasci rent richting de bal. Panasci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Doeltrap. Łakomiec met een harde bal richting middenveld. Gatzonikas kopt de bal weg. Panasci is nu in balbezit. Panasci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dłużewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dłużewski geeft de bal voor. Loczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gołosz rent richting de bal. Gołosz haalt uit met een fantastische trap. Marusarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Gatzonikas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Portillo is nu in balbezit. Portillo passt de bal in één keer door. Panasci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasci haalt uit met een fantastische trap. Kajdana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Olimpia Plewiska 1:0

28e minuut.
Nook met een snelle inworp. Gatzonikas probeert naar een medespeler te passen. Panasci rent richting de bal. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Olimpia Plewiska 2:0

28e minuut.
Gołosz probeert naar een medespeler te passen. Dłużewski rent richting de bal. Portillo rent richting de bal. Portillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ślepokura passt de bal met de wreef. Portillo rent richting de bal. Portillo passt de bal in één keer door. Panasci rent richting de bal. Panasci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nook passt de bal zonder na te denken. Popiołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasci onderschept slim de pass. Panasci schiet op doel. Kajdana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Olimpia Plewiska 3:0

38e minuut.
El Gohari verovert de bal door een tackle van achteren. Gatzonikas is nu in balbezit. Gatzonikas passt de bal met de wreef. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Olimpia Plewiska 4:0

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kajdana trapt de bal weg van het doel. Gatzonikas probeert naar een medespeler te passen. Panasci rent richting de bal. Panasci schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Olimpia Plewiska 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Green Boy 28%, Olimpia Plewiska 72%.
The Green Boy - Olimpia Plewiska 5:0

47e minuut.
Nook is nu in balbezit. Panasci rent richting de bal. Nook probeert naar een medespeler te passen. Panasci rent richting de bal. Panasci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Tupalski probeert de bal met de borst te controleren. Gatzonikas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tupalski. Gatzonikas raakt geblesseerd tijdens het duel. Gatzonikas komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kajdana trapt de bal weg. Ślepokura kopt de bal weg. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo draait met de bal, schiet en ... Kajdana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Olimpia Plewiska 6:0

52e minuut.
Portillo met een sublieme pass. Panasci rent richting de bal. Panasci haalt uit met een fantastische trap. Łakomiec probeert de bal aan de voet te houden. Kajdana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Olimpia Plewiska 7:0

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kajdana trapt de bal weg van het doel. Gatzonikas kopt de bal weg. Panasci rent richting de bal. Panasci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gatzonikas kopt de bal weg. Panasci is nu in balbezit. Panasci passt de bal met de wreef. Portillo is nu in balbezit. Portillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Paszulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gatzonikas geeft een hoge lob. Portillo rent richting de bal. Portillo haalt uit met een fantastische trap. Kajdana probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Łakomiec heeft problemen om de bal te vangen. Panasci bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasci verovert de bal door een tackle van achteren. Panasci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Zmartwiony raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fał komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Fał rent richting de bal. Gatzonikas onderschept slim de pass. Gatzonikas met een sublieme pass. Panasci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ślepokura verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepokura met een sublieme pass. Portillo controleert de bal met de borst. Portillo schiet op doel. Kajdana probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Tupalski is nu in balbezit. Gatzonikas verovert de bal door een tackle van achteren. Gatzonikas met een sublieme pass. Portillo rent richting de bal. Portillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Olimpia Plewiska 8:0

71e minuut.
Nook kopt de bal weg. El Gohari heeft problemen om de bal te vangen. Gatzonikas met een sublieme pass. Panasci is nu in balbezit. Panasci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Olimpia Plewiska 9:0

74e minuut.
Gatzonikas is nu in balbezit. Gatzonikas passt de bal in één keer door. Panasci is nu in balbezit. Panasci schiet op doel. Kajdana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tupalski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gatzonikas. Tupalski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tupalski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dłużewski kopt de bal weg. Gołosz is nu in balbezit. Gołosz schiet op doel. Marusarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Portillo rent richting de bal. Portillo passt de bal in één keer door. Panasci bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasci draait met de bal, schiet en ... Kajdana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Green Boy - Olimpia Plewiska 10:0

79e minuut.
El Gohari met een sublieme pass. Ślepokura rent richting de bal. Ślepokura passt de bal in één keer door. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ślepokura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Panasci de bal. Popiołek rent richting de bal. Panasci is nu in balbezit. Panasci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Green Boy 21%, Olimpia Plewiska 79%.
The Green Boy - Olimpia Plewiska 10:0