Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ślązeczek z Wrocławia Gunners fut
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Dzięciołowski geeft een hoge lob. Kubicki controleert de bal met de borst. Walendziuk rent richting de bal. Izydor rent richting de bal. Izydor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ślązeczek z Wrocławia - Gunners fut 0:1

10e minuut.
Barcikowski heeft problemen om de bal te vangen. Piwnicki rent richting de bal. Słonimski onderschept slim de pass. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś schiet op doel. Lefkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Dubuś is nu in balbezit. Piwnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwnicki draait met de bal, schiet en ... Wiącek probeert de bal aan de voet te houden. Lefkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ślązeczek z Wrocławia - Gunners fut 1:1

22e minuut.
Ziobro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziobro geeft een hoge lob. Kurzeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kubicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Walendziuk de bal. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Walendziuk zijn tegenspeler op de grond. Walendziuk krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ziobro passt de bal in één keer door. Walendziuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walendziuk geeft een lange en hoge pass. Kubicki is nu in balbezit. Kubicki schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Dzięciołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzięciołowski geeft de bal voor. Daar is Kurzeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izydor rent richting de bal. Izydor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ślązeczek z Wrocławia - Gunners fut 1:2

35e minuut.
Walendziuk geeft een hoge lob. Piwnicki kopt de bal weg. Zadylak heeft problemen om de bal te vangen. Kubicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubicki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Paciorkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ślązeczek z Wrocławia 59%, Gunners fut 41%.
Ślązeczek z Wrocławia - Gunners fut 1:2

51e minuut.
Mrozik geeft een hoge lob. Inworp. Grzesiuk met de inworp. Izydor rent richting de bal. Izydor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dubuś speelt de bal door. Zadylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadylak speelt de bal door. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Zadylak is nu in balbezit. Zadylak geeft de bal voor. Rosłoń kopt de bal weg. Piwnicki rent richting de bal. Piwnicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rosłoń is nu in balbezit. Rosłoń geeft een hoge lob. Piwnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwnicki haalt uit met een fantastische trap. Lefkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ślązeczek z Wrocławia - Gunners fut 2:2

76e minuut.
Dubuś draait met de bal, schiet en ... Kolasiński kopt de bal weg. Wiącek probeert de bal aan de voet te houden. Piwnicki is nu in balbezit. Piwnicki draait met de bal, schiet en ... Lefkowicz bokst de bal weg.

88e minuut.
Walendziuk onderschept slim de pass. Walendziuk geeft een hoge lob. Słonimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś verovert de bal door een tackle van achteren. Dubuś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ślązeczek z Wrocławia - Gunners fut 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ślązeczek z Wrocławia 47%, Gunners fut 53%.
Ślązeczek z Wrocławia - Gunners fut 3:2