Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RKS Rakowek Fc Sorgiski
BartX Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 19.8
good Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Sajdak is nu in balbezit. Charzyński onderschept slim de pass. Charzyński speelt de bal door. Dobrijević is nu in balbezit. Dobrijević draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jusufi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halupczok rent richting de bal. Silaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Silaghi geeft een hoge lob. Komoda bokst de bal weg. Dobrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrijević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dobrijević verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrijević passt de bal in één keer door. Charzyński rent richting de bal. Charzyński schiet op doel. Komoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Charzyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrijević probeert naar een medespeler te passen. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Krysztofiak verovert de bal door een tackle van achteren. Krysztofiak speelt de bal door. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Fc Sorgiski 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 21%, Fc Sorgiski 79%.
RKS Rakowek - Fc Sorgiski 1:0

56e minuut.
Dobrijević rent richting de bal. Dobrijević geeft een hoge lob. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi haalt uit met een fantastische trap. Korczak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Charzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Charzyński passt de bal zonder na te denken. Dobrijević rent richting de bal. Dobrijević schiet op doel. Komoda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dobrijević met de inworp. Charzyński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Halupczok de bal. Silaghi rent richting de bal. Silaghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Fc Sorgiski 2:0

64e minuut.
Okursoy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sajdak de bal. Charzyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Dobrijević de bal. Dobrijević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kosynier met een sublieme pass. Toczyski probeert naar een medespeler te passen. Krynicki probeert naar een medespeler te passen. Dobrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrijević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Komoda trapt de bal weg van het doel. Kosynier bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosynier passt de bal met de wreef. Silaghi rent richting de bal. Silaghi haalt uit met een fantastische trap. Komoda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jusufi zal de hoekschop nemen. Dobrijević maakt een snoekduik en kopt de bal. Komoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Rakowek - Fc Sorgiski 3:0

90e minuut.
Klungelig pakt Marszałek de bal. Kosynier rent richting de bal. Kosynier probeert naar een medespeler te passen. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Rakowek 30%, Fc Sorgiski 70%.
RKS Rakowek - Fc Sorgiski 3:0