Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotive Beienheim Ślązeczek z Wrocławia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Tyrajski passt de bal met de wreef. Kolęda heeft problemen om de bal te vangen. Rduch is nu in balbezit. Kolęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolęda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotive Beienheim - Ślązeczek z Wrocławia 1:0

24e minuut.
Kolęda speelt de bal door. Rduch rent richting de bal. Walendziuk is nu in balbezit. Rduch onderschept slim de pass. Rduch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosłoń geeft de bal voor. Daar is Radziwon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piwnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwnicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dubuś rent richting de bal. Dubuś passt de bal in één keer door. Piwnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lokomotive Beienheim - Ślązeczek z Wrocławia 1:1

45e minuut.
Klingier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś onderschept slim de pass. Dubuś passt de bal zonder na te denken. Piwnicki rent richting de bal. Piwnicki haalt uit met een fantastische trap. Lancelowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotive Beienheim 49%, Ślązeczek z Wrocławia 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lokomotive Beienheim - Ślązeczek z Wrocławia 1:1

48e minuut.
Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kurzeja de bal. Rduch verovert de bal door een tackle van achteren. Rduch draait met de bal, schiet en ... Paciorkowski bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boros neemt de hoekschop. Paciorkowski bokst de bal weg.

54e minuut.
Daar is Boros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boros met een sublieme pass. Rduch rent richting de bal. Kolęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolęda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klingier rent richting de bal. Zadylak onderschept slim de pass. Zadylak probeert naar een medespeler te passen. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotive Beienheim - Ślązeczek z Wrocławia 1:2

81e minuut.
Radziwon is nu in balbezit. Radziwon geeft een lange en hoge pass. Mrozik heeft problemen om de bal te vangen. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lokomotive Beienheim - Ślązeczek z Wrocławia 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotive Beienheim 49%, Ślązeczek z Wrocławia 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lokomotive Beienheim - Ślązeczek z Wrocławia 2:2