Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Sulechów Milamo020923
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 22.7
weak Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Zakrzyński is nu in balbezit. Goławski verovert de bal door een tackle van achteren. Falkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falkowski krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Pałysz rent richting de bal. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński passt de bal met de wreef. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak haalt uit met een fantastische trap. Piechocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Bieczyński speelt de bal door. Miszczak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niejadlik. Miszczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bieczyński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Niejadlik speelt de bal door. Klungelig pakt Zachacz de bal. Zachacz passt de bal zonder na te denken. Rembielak is nu in balbezit. Rembielak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Niejadlik rent richting de bal. Pałysz onderschept slim de pass. Pałysz speelt de bal door. Daar is Miszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miszczak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Miszczak is nu in balbezit. Niejadlik is nu in balbezit. Met opzet legt Bieczyński zijn tegenspeler op de grond. Niejadlik wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Sulechów 49%, Milamo020923 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sparta Sulechów - Milamo020923 0:0

52e minuut.
Pejas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kryszak met de inworp. Rembielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembielak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kryszak geeft een lange en hoge pass. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Falkowski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

72e minuut.
Niejadlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niejadlik geeft de bal voor. Kryszak kopt de bal weg. Zachacz rent richting de bal. Zachacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Sulechów - Milamo020923 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Sulechów 51%, Milamo020923 49%.
Sparta Sulechów - Milamo020923 1:0