Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milamo020923 Cossacks Gaming Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten average
average Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Pietrkiewicz met een sublieme pass. Bełkowski is nu in balbezit. Siekierka verovert de bal door een tackle van achteren. Butor is nu in balbezit. Butor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ołtarzewski speelt de bal door. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński passt de bal in één keer door. Miszczak rent richting de bal. Miszczak schiet op doel. Krzetuski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milamo020923 - Cossacks Gaming Team 1:0

29e minuut.
Pejas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morozowski komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeła verovert de bal door een tackle van achteren. Repeła geeft een hoge lob. Siekierka springt en kopt de bal. Żołądek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milamo020923 50%, Cossacks Gaming Team 50%.
Milamo020923 - Cossacks Gaming Team 1:0

48e minuut.
Przyjaciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak is nu in balbezit. Przyjaciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Miszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Miszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Miszczak speelt de bal door. Goławski rent richting de bal. Goławski geeft een hoge lob. Pałysz kopt de bal weg. Krzetuski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Ragaman rent richting de bal. Bieczyński onderschept slim de pass. Bieczyński passt de bal met de wreef. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

72e minuut.
Pietrkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragaman probeert naar een medespeler te passen. Siekierka is nu in balbezit. Siekierka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Krzetuski met een harde bal richting middenveld. Pałysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałysz passt de bal zonder na te denken. Dymon rent richting de bal. Dymon geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Bieczyński met een sublieme pass. Miszczak is nu in balbezit. Kruziński onderschept slim de pass. Bieczyński onderschept slim de pass. Bieczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bieczyński speelt de bal door. Miszczak rent richting de bal. Kempiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Miszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milamo020923 - Cossacks Gaming Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milamo020923 43%, Cossacks Gaming Team 57%.
Milamo020923 - Cossacks Gaming Team 2:0