Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cossacks Gaming Team Milamo020923
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 23.5
average Schieten weak
poor Passen average
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Pietrkiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dymon met een snelle inworp. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Dymon met de inworp. Bieczyński rent richting de bal. Ragaman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ragaman krijgt een gele kaart. Bieczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bieczyński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Cossacks Gaming Team - Milamo020923 0:1

24e minuut.
Repeła heeft problemen om de bal te vangen. Repeła speelt de bal door. Wiktorowski onderschept slim de pass. Siekierka rent richting de bal. Siekierka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bordakiewicz onderschept slim de pass. Bordakiewicz passt de bal in één keer door. Sokołowski rent richting de bal. Sokołowski geeft een lange en hoge pass. Butor kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siekierka rent richting de bal. Siekierka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cossacks Gaming Team - Milamo020923 1:1

38e minuut.
Bieczyński rent richting de bal. Repeła onderschept slim de pass. Repeła geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Wiktorowski de bal. Siekierka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cossacks Gaming Team - Milamo020923 2:1

40e minuut.
Bordakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Goławski onderschept slim de pass. Goławski met een sublieme pass. Miszczak heeft problemen om de bal te vangen. Miszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Przyjaciel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przyjaciel onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cossacks Gaming Team - Milamo020923 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cossacks Gaming Team 58%, Milamo020923 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cossacks Gaming Team - Milamo020923 2:2

48e minuut.
Ołtarzewski passt de bal in één keer door. Bełkowski rent richting de bal. Bełkowski passt de bal zonder na te denken. Miszczak rent richting de bal. Miszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Krzetuski met een harde bal richting middenveld. Bełkowski kopt de bal weg. Goławski met een sublieme pass. Bieczyński rent richting de bal. Bieczyński schiet op doel. De bal raakt de paal. Kempiński heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bełkowski met een sublieme pass. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński probeert naar een medespeler te passen. Miszczak is nu in balbezit. Miszczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Pałysz passt de bal zonder na te denken. Bieczyński heeft problemen om de bal te vangen. Bieczyński speelt de bal door. Miszczak rent richting de bal. Miszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ołtarzewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bordakiewicz met de inworp. Sokołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sokołowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kruziński is nu in balbezit. Bieczyński is nu in balbezit. Bieczyński passt de bal in één keer door. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Klungelig pakt Hennig de bal. Bełkowski is nu in balbezit. Bełkowski speelt de bal door. Miszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cossacks Gaming Team - Milamo020923 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cossacks Gaming Team 63%, Milamo020923 37%.
Cossacks Gaming Team - Milamo020923 2:3