Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UltraSStomil FC PWRC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Kordiaczyński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pilarczyk met de inworp. Lange rent richting de bal. Lange geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hałabura is nu in balbezit. Jarzębowski begaat een overtreding. Hałabura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sermak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Gosiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gosiewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sermak rent richting de bal. Lange verovert de bal door een tackle van achteren. Lange speelt de bal door. Waleński rent richting de bal. Waleński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sermak geeft een lange en hoge pass. Fał kopt de bal weg. Wąsowski heeft problemen om de bal te vangen. Hałabura verovert de bal door een tackle van achteren. Hałabura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltraSStomil 55%, FC PWRC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UltraSStomil - FC PWRC 0:0

52e minuut.
Żerkowski kopt de bal weg. Hałabura is nu in balbezit. Wąsowski is nu in balbezit. Hałabura verovert de bal door een tackle van achteren. Hałabura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Lange is nu in balbezit. Lange passt de bal in één keer door. Waleński is nu in balbezit. Waleński haalt uit met een fantastische trap. Mikołajczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UltraSStomil - FC PWRC 1:0

64e minuut.
Sermak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermak begaat een overtreding. Sermak krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Kosowski met een snelle inworp. Żerkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żerkowski geeft de bal voor. Gosiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosiewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kosowski met een sublieme pass. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk passt de bal zonder na te denken. Lange rent richting de bal. Lange haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UltraSStomil - FC PWRC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltraSStomil 42%, FC PWRC 58%.
UltraSStomil - FC PWRC 2:0