Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hetman Ziemniaki Stomil Olsztyn SA
Normal Tactiek Defens
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 30.3
waardeloos Schieten goed
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


8e minuut.
Kuświk is nu in balbezit. Kuświk met een sublieme pass. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojedal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kuświk rent richting de bal. Kojedal onderschept slim de pass. Kojedal passt de bal in één keer door. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak schiet op doel. Proksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Strzykalski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kojedal met de inworp. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... Proksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hetman Ziemniaki - Stomil Olsztyn SA 0:1

25e minuut.
Szmyd is nu in balbezit. Bădoiu onderschept slim de pass. Bădoiu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kojedal de bal. Kojedal geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kojedal heeft problemen om de bal te vangen. Kojedal speelt de bal door. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Szpejna rent richting de bal. Kojedal onderschept slim de pass. Kuświk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuświk krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Kojedal verovert de bal door een tackle van achteren. Szpejna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kojedal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kojedal met een snel genomen vrije trap. Mięśniak krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hetman Ziemniaki 52%, Stomil Olsztyn SA 48%.
Hetman Ziemniaki - Stomil Olsztyn SA 0:1

47e minuut.
Blacha verovert de bal door een tackle van achteren. Blacha geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Strzykalski de bal onder controle te krijgen. Mięśniak rent richting de bal. Mięśniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bădoiu geeft een hoge lob. Kojedal is nu in balbezit. Rosiecki onderschept slim de pass. Mięśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Mięśniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lipiński geeft de bal voor. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu passt de bal zonder na te denken. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Rozdrażewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozdrażewski met een sublieme pass. Mięśniak is nu in balbezit. Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojedal geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Proksa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Robak probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kojedal neemt de hoekschop. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. Proksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Szczyt speelt de bal door. Mięśniak probeert naar een medespeler te passen. Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... Proksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Kuświk probeert naar een medespeler te passen. Blacha rent richting de bal. Blacha passt de bal met de wreef. Mięśniak rent richting de bal. Mięśniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Hetman Ziemniaki - Stomil Olsztyn SA 0:2

89e minuut.
Gallagher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lipiński rent richting de bal. Lipiński passt de bal in één keer door. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hetman Ziemniaki 61%, Stomil Olsztyn SA 39%.
Hetman Ziemniaki - Stomil Olsztyn SA 0:2