Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UltraSStomil Fc Dłutowo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
matig Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Wąsowski geeft de bal voor. Ryba rent richting de bal. Ryba speelt de bal door. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch schiet op doel. Maszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltraSStomil - Fc Dłutowo 0:1

19e minuut.
Maszudziński verovert de bal door een tackle van achteren. Maszudziński passt de bal met de wreef. Waleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleński draait met de bal, schiet en ... Wielki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Wiltos geeft de bal voor. Klungelig pakt Bolimowski de bal. Makuch rent richting de bal. Makuch haalt uit met een fantastische trap. Maszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UltraSStomil - Fc Dłutowo 0:2

27e minuut.
Musiał speelt de bal door. Inworp. Szymaniec met de inworp. Kosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kuliński kopt de bal weg. Wąsowski probeert de bal aan de voet te houden. Dziewanowski probeert naar een medespeler te passen. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltraSStomil 64%, Fc Dłutowo 36%.
UltraSStomil - Fc Dłutowo 0:2

50e minuut.
Jarzębowski met een sublieme pass. Waleński rent richting de bal. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleński is nu in balbezit. Waleński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cypisek is nu in balbezit. Cypisek geeft een hoge lob. Daar is Bolimowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makuch is nu in balbezit. Makuch schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Banaszkiewicz trapt de bal weg. Daar is Maszudziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maszudziński probeert naar een medespeler te passen. Lange speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
UltraSStomil - Fc Dłutowo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UltraSStomil 37%, Fc Dłutowo 63%.
UltraSStomil - Fc Dłutowo 1:2