Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UW Lampasy FCM1
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Kołomyjski geeft de bal voor. Klungelig pakt Neros de bal. Neros passt de bal zonder na te denken. Mościcki is nu in balbezit. Mościcki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Gudzowski heeft problemen om de bal te vangen. Wrzałka verovert de bal door een tackle van achteren. Pacocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzałka rent richting de bal. Wrzałka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer geeft een lange en hoge pass. Basiaga geeft de bal voor. Mościcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mościcki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kocot geeft de bal voor. Cegiełko is nu in balbezit. Pasiak maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pasiak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UW Lampasy 50%, FCM1 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UW Lampasy - FCM1 0:0

84e minuut.
Rajzer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basiaga met een snelle inworp. Konka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Tabijna probeert de bal met de borst te controleren. Tabijna passt de bal zonder na te denken. Wrzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzałka schiet op doel. Strzelec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UW Lampasy 51%, FCM1 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UW Lampasy - FCM1 0:0