Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Psy AB1
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Żychliński rent richting de bal. Żychliński geeft de bal voor. Kołomyjski heeft problemen om de bal te vangen. Miziniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miziniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Święcki is nu in balbezit. Zawodny onderschept slim de pass. Zawodny geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Miziniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miziniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Psy - AB1 1:0

13e minuut.
Tarasiuk is nu in balbezit. Buchner rent richting de bal. Buchner geeft de bal voor. Konowrocki rent richting de bal. Konowrocki geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Giemzik geeft een lange en hoge pass. Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb met een sublieme pass. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner draait met de bal, schiet en ... Dziaduszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Klungelig pakt Pohl de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pohl met de inworp. Buchner is nu in balbezit. Buchner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Żychliński de bal. Grzyb is nu in balbezit. Grzyb met een sublieme pass. Miziniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miziniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Psy - AB1 2:0

28e minuut.
Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Guła rent richting de bal. Guła speelt de bal door. Miziniak is nu in balbezit. Miziniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kruszewski speelt de bal door. Pohl rent richting de bal. Pohl probeert naar een medespeler te passen. Buchner is nu in balbezit. Buchner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Pohl de bal onder controle te krijgen. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki is nu in balbezit. Buchner onderschept slim de pass. Buchner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Psy 52%, AB1 48%.
Huragan Psy - AB1 2:0

48e minuut.
Buchner rent richting de bal. Buchner met een sublieme pass. Giemzik rent richting de bal. Glonek onderschept slim de pass. Glonek draait met de bal, schiet en ... Dziaduszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Pohl kopt de bal weg. Klungelig pakt Długołęcki de bal. Glonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Glonek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Psy - AB1 2:1

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Święcki neemt de hoekschop. Daar is Guła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miziniak is nu in balbezit. Miziniak haalt uit met een fantastische trap. Chwastek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kruszewski controleert de bal met de borst. Grzyb is nu in balbezit. Kołomyjski probeert naar een medespeler te passen. Miziniak heeft problemen om de bal te vangen. Miziniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rechot bereikt de bal nog maar net als eerste. Konowrocki onderschept slim de pass. Glonek is nu in balbezit. Glonek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Giemzik de bal onder controle te krijgen. Dziaduszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Gołąb geeft een lange en hoge pass. Podolski is nu in balbezit. Podolski geeft de bal voor. Glonek is nu in balbezit. Glonek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan Psy - AB1 2:2

87e minuut.
Podolski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guła met de inworp. Grzyb bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzyb probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Psy 47%, AB1 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huragan Psy - AB1 2:2