Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centra Ostrów Wlkp UltraSStomil
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Pilarczyk is nu in balbezit. Dziewanowski onderschept slim de pass. Dziewanowski probeert naar een medespeler te passen. Waleński is nu in balbezit. Waleński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Jarzębowski is nu in balbezit. Buszka onderschept slim de pass. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Buszka haalt uit met een fantastische trap. Maszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Dziewanowski probeert naar een medespeler te passen. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała met een sublieme pass. Buszka is nu in balbezit. Buszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Centra Ostrów Wlkp - UltraSStomil 1:0

37e minuut.
Daar is Waleński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lange is nu in balbezit. Lange passt de bal in één keer door. Waleński rent richting de bal. Waleński schiet op doel. Błażej kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Buszka is nu in balbezit. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buszka rent richting de bal. Ciapała is nu in balbezit. Ciapała draait met de bal, schiet en ... Maszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciapała bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapała draait met de bal, schiet en ... Maszczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centra Ostrów Wlkp 40%, UltraSStomil 60%.
Centra Ostrów Wlkp - UltraSStomil 1:0

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Maszczyk niet meer kan verder spelen. Białowąs komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ewertowski onderschept slim de pass. Ciapała rent richting de bal. Ciapała passt de bal zonder na te denken. Buszka rent richting de bal. Buszka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lange heeft problemen om de bal te vangen. Lange passt de bal met de wreef. Marut is nu in balbezit. Waleński onderschept slim de pass. Waleński haalt uit met een fantastische trap. Błażej bokst de bal weg.

59e minuut.
Janisiów bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kosowski met een sublieme pass. Waleński rent richting de bal. Waleński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Waleński probeert naar een medespeler te passen. Lange rent richting de bal. Marut rent richting de bal. Lange verovert de bal door een tackle van achteren. Lange haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centra Ostrów Wlkp 49%, UltraSStomil 51%.
Centra Ostrów Wlkp - UltraSStomil 1:0