Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:00
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0107
  • Stadion: AB1 Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2727
AB1 UW Lampasy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Buchner passt de bal met de wreef. Kołomyjski rent richting de bal. Glonek verovert de bal door een tackle van achteren. Glonek schiet op doel. Strzelec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - UW Lampasy 1:0

5e minuut.
Pohl speelt de bal door. Glonek is nu in balbezit. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Glonek is nu in balbezit. Glonek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cegiełko geeft een hoge lob. Inworp. Pohl met de inworp. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AB1 - UW Lampasy 2:0

22e minuut.
Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski passt de bal met de wreef. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. Glonek rent richting de bal. Glonek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AB1 49%, UW Lampasy 51%.
AB1 - UW Lampasy 2:0

46e minuut.
Mościcki passt de bal in één keer door. Neros rent richting de bal. Neros geeft een hoge lob. Mościcki is nu in balbezit. Mościcki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Glonek passt de bal zonder na te denken. Cegiełko geeft een lange en hoge pass. Żychliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mościcki verovert de bal door een tackle van achteren. Mościcki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Klungelig pakt Buchner de bal. Żurawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchner verovert de bal door een tackle van achteren. Glonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Glonek schiet op doel. Strzelec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gollus de bal. Buchner is nu in balbezit. Buchner draait met de bal, schiet en ... Strzelec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AB1 46%, UW Lampasy 54%.
AB1 - UW Lampasy 2:0