Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Dłutowo Stomil Olsztyn SA
Normal Tactiek Defens
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 25
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 32.6
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


21e minuut.
Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak schiet op doel. Klungelig pakt Cypisek de bal. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dłutowo - Stomil Olsztyn SA 0:1

25e minuut.
Blacha geeft de bal voor. Klungelig pakt Ryba de bal. Bădoiu rent richting de bal. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wielki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dłutowo - Stomil Olsztyn SA 0:2

37e minuut.
Hauke heeft problemen om de bal te vangen. Kojedal rent richting de bal. Kojedal passt de bal zonder na te denken. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dłutowo 51%, Stomil Olsztyn SA 49%.
Fc Dłutowo - Stomil Olsztyn SA 0:2

49e minuut.
Wiltos passt de bal in één keer door. Dziewanowski controleert de bal met de borst. Mięśniak is nu in balbezit. Daar is Mięśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mięśniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ryba speelt de bal door. Blacha geeft een lange en hoge pass. Banaszkiewicz is nu in balbezit. Mięśniak verovert de bal door een tackle van achteren. Mięśniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dłutowo - Stomil Olsztyn SA 0:3

61e minuut.
Rozdrażewski speelt de bal door. Cypisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Rozdrażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozdrażewski geeft een lange en hoge pass. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak haalt uit met een fantastische trap. Wielki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dłutowo - Stomil Olsztyn SA 0:4

73e minuut.
Kojedal is nu in balbezit. Hauke schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kojedal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kojedal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mięśniak springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dłutowo - Stomil Olsztyn SA 0:5

74e minuut.
Mięśniak onderschept slim de pass. Bădoiu rent richting de bal. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dłutowo - Stomil Olsztyn SA 0:6

77e minuut.
Kojedal passt de bal met de wreef. Mięśniak rent richting de bal. Banaszkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mięśniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mięśniak kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal. Mięśniak is nu in balbezit. Mięśniak schiet op doel. Wielki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dłutowo - Stomil Olsztyn SA 0:7

79e minuut.
Dziewanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădoiu onderschept slim de pass. Bădoiu passt de bal met de wreef. Kojedal rent richting de bal. Kojedal schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dłutowo - Stomil Olsztyn SA 0:8

84e minuut.
Dziewanowski kopt de bal weg. Kojedal is nu in balbezit. Kojedal passt de bal in één keer door. Mięśniak rent richting de bal. Mięśniak schiet op doel. Wielki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kojedal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mięśniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Wielki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dłutowo - Stomil Olsztyn SA 0:9

86e minuut.
Makuch met een sublieme pass. Cypisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypisek speelt de bal door. Kojedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kojedal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dłutowo 65%, Stomil Olsztyn SA 35%.
Fc Dłutowo - Stomil Olsztyn SA 0:9