Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hetman Ziemniaki AB1
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kowalski verovert de bal door een tackle van achteren. Kołomyjski is nu in balbezit. Kowalski onderschept slim de pass. Kowalski draait met de bal, schiet en ... Chwastek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hetman Ziemniaki - AB1 1:0

9e minuut.
Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski passt de bal zonder na te denken. Szmyd is nu in balbezit. Glonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Glonek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Robak geeft de bal voor. Klungelig pakt Kruszewski de bal. Kruszewski speelt de bal door. Glonek rent richting de bal. Glonek haalt uit met een fantastische trap. Proksa bokst de bal weg.

27e minuut.
Pohl passt de bal zonder na te denken. Glonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzykalski onderschept slim de pass. Buchner onderschept slim de pass. Buchner draait met de bal, schiet en ... Proksa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Szmyd passt de bal met de wreef. Kołomyjski rent richting de bal. Kołomyjski geeft een lange en hoge pass. Glonek is nu in balbezit. Glonek draait met de bal, schiet en ... Proksa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hetman Ziemniaki - AB1 1:1

43e minuut.
Zawodny trapt de bal weg van het doel. Ziętarski probeert de bal aan de voet te houden. Kruszewski rent richting de bal. Ziętarski onderschept slim de pass. Ziętarski haalt uit met een fantastische trap. Chwastek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hetman Ziemniaki - AB1 2:1

45e minuut.
Strzykalski rent richting de bal. Buchner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Strzykalski. Buchner raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hetman Ziemniaki 56%, AB1 44%.
Hetman Ziemniaki - AB1 2:1

52e minuut.
Kruszewski rent richting de bal. Kuświk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kruszewski. Kruszewski krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Kołomyjski met een sublieme pass. Szmyd speelt de bal door. Podolski rent richting de bal. Kowalski is nu in balbezit. Kowalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kruszewski met een sublieme pass. Kuświk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kruszewski. Kruszewski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hetman Ziemniaki 53%, AB1 47%.
Hetman Ziemniaki - AB1 2:1