Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UW Lampasy Tęcza Tenczynek
Normal Tactiek 5-3-2
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 29.8
poor Schieten adequate
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Corbea bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbea geeft de bal voor. Kołomyjski is nu in balbezit. Mezera onderschept slim de pass. Mezera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pacocha probeert naar een medespeler te passen. Neros rent richting de bal. Neros geeft de bal voor. Basiaga is nu in balbezit. Basiaga schiet op doel. Mihali bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Corbea passt de bal in één keer door. Mezera rent richting de bal. Cegiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezera verovert de bal door een tackle van achteren. Mezera schiet op doel. Strzelec bokst de bal weg. Kołomyjski kopt de bal weg. Corbea geeft de bal voor. Gardocki heeft problemen om de bal te vangen. Gardocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UW Lampasy - Tęcza Tenczynek 0:1

22e minuut.
Cáceres passt de bal in één keer door. Gardocki heeft problemen om de bal te vangen. Gardocki passt de bal zonder na te denken. Mezera rent richting de bal. Mezera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Walczyk geeft de bal voor. Bălaşa kopt de bal weg. Daar is Kołomyjski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezera schiet op doel. Strzelec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Żurawski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corbea. Żurawski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pacocha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Gallego de bal. Konka is nu in balbezit. Konka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mezera is nu in balbezit. Klungelig pakt Gardocki de bal. Mezera is nu in balbezit. Gardocki is nu in balbezit. Gardocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Żurawski kopt de bal weg. Daar is Konka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corbea met een sublieme pass. Mezera rent richting de bal. Mezera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UW Lampasy 69%, Tęcza Tenczynek 31%.
UW Lampasy - Tęcza Tenczynek 0:1

50e minuut.
Gollus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardocki schiet op doel. Strzelec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Mezera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
UW Lampasy - Tęcza Tenczynek 0:2

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Żurawski de bal onder controle te krijgen. Bălaşa is nu in balbezit. Bălaşa speelt de bal door. Mezera rent richting de bal. Mezera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Daar is Żurawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bălaşa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălaşa probeert naar een medespeler te passen. Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Wodarz passt de bal in één keer door. Corbea rent richting de bal. Corbea passt de bal met de wreef. Gardocki is nu in balbezit. Gardocki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gardocki kopt de bal weg. Daar is Pacocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezera rent richting de bal. Gardocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UW Lampasy - Tęcza Tenczynek 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UW Lampasy 69%, Tęcza Tenczynek 31%.
UW Lampasy - Tęcza Tenczynek 0:3