Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lizeusze Korona 1972 Kielce
523 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
23 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 18.6
very good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Guguła onderschept slim de pass. Guguła probeert naar een medespeler te passen. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał haalt uit met een fantastische trap. Chęcielewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stanny geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Koźbiał de bal. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... Paal! Wszędybył is nu in balbezit. Moreno onderschept slim de pass. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nycz passt de bal zonder na te denken. Moreno speelt de bal door. Klungelig pakt Koźbiał de bal. Koźbiał schiet op doel. Kolenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Fojut met een sublieme pass. Stanny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanny passt de bal zonder na te denken. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lizeusze - Korona 1972 Kielce 1:0

13e minuut.
Guguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno onderschept slim de pass. Moreno passt de bal zonder na te denken. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lizeusze - Korona 1972 Kielce 2:0

15e minuut.
Daar is Popara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanny verovert de bal door een tackle van achteren. Stanny probeert naar een medespeler te passen. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... Kolenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Wszędybył bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno onderschept slim de pass. Moreno geeft de bal voor. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lizeusze - Korona 1972 Kielce 3:0

19e minuut.
Popara geeft een hoge lob. Masłowski kan de bal niet met de borst controleren. Fojut met een sublieme pass. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... Kolenda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
lizeusze - Korona 1972 Kielce 4:0

23e minuut.
Witek geeft een lange en hoge pass. Koźbiał kopt de bal weg. Daar is Nycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ukleja rent richting de bal. Ukleja passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Moreno probeert de bal met de borst te controleren. Wlazłowicz is nu in balbezit. Nycz met een sublieme pass. Paćkowski rent richting de bal. Paćkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Popara geeft de bal voor. Inworp. Truteń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanny geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Paćkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paćkowski geeft een hoge lob. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lizeusze - Korona 1972 Kielce 5:0

41e minuut.
Chęcielewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Koźbiał de bal. Wszędybył bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał verovert de bal door een tackle van achteren. Koźbiał draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Popara rent richting de bal. Popara geeft de bal voor. Inworp. Truteń met een snelle inworp. Stanny geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lizeusze 24%, Korona 1972 Kielce 76%.
lizeusze - Korona 1972 Kielce 5:0

54e minuut.
Daar is Stępiuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witek met een sublieme pass. Ukleja speelt de bal door. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Chęcielewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Truteń met de inworp. Stanny rent richting de bal. Stanny geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lizeusze - Korona 1972 Kielce 6:0

65e minuut.
Ukleja rent richting de bal. Ukleja geeft een hoge lob. Truteń kopt de bal weg. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nycz geeft een hoge lob. Stanny kopt de bal weg. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... Kolenda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lizeusze - Korona 1972 Kielce 7:0

79e minuut.
Daar is Wszędybył, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guguła is nu in balbezit. Moreno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moreno krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Wszędybył bereikt de bal nog maar net als eerste. Wszędybył probeert naar een medespeler te passen. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał schiet op doel. De bal raakt de paal. Kolenda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lizeusze 34%, Korona 1972 Kielce 66%.
lizeusze - Korona 1972 Kielce 7:0