Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Potato Jamaica chill-out
Normal Tactiek jammeD
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 36.8
adequate Schieten adequate
average Passen average
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Miño probeert naar een medespeler te passen. Lupa met een sublieme pass. Özkelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjasula rent richting de bal. Gjasula haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Szmigiel met een sublieme pass. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru geeft een hoge lob. Cisło is nu in balbezit. Cisło geeft een hoge lob. Twarkowski bokst de bal weg.

12e minuut.
Truszkowski rent richting de bal. Cãrbunaru onderschept slim de pass. Cãrbunaru met een sublieme pass. Özkelleci is nu in balbezit. Özkelleci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Potato 47%, Jamaica chill-out 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Potato - Jamaica chill-out 0:0

51e minuut.
Miño probeert naar een medespeler te passen. Leśnik rent richting de bal. Leśnik met een sublieme pass. Truszkowski is nu in balbezit. Truszkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Twarkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Świężawski geeft een hoge lob. Daar is Cisło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisło met een sublieme pass. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Club Potato - Jamaica chill-out 0:1

62e minuut.
Leśnik rent richting de bal. Leśnik passt de bal zonder na te denken. Truszkowski is nu in balbezit. Truszkowski draait met de bal, schiet en ... Twarkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Potato - Jamaica chill-out 0:2

64e minuut.
Miño raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harcomiţă komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Gjasula raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Macierewicz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Rucki rent richting de bal. Macierewicz rent richting de bal. Rucki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macierewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Harcomiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Harcomiţă begaat een overtreding. Harcomiţă krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Świężawski speelt de bal door. Daar is Szmigiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stankov begaat een overtreding. Stankov krijgt een gele kaart. Szmigiel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Szmigiel kan niet meer verder spelen. Żymirski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Potato 62%, Jamaica chill-out 38%.
Club Potato - Jamaica chill-out 0:2