Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Dąbrowa Gorniksg
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Zdunik speelt de bal door. Chojanecki is nu in balbezit. Chojanecki passt de bal zonder na te denken. Targoński is nu in balbezit. Targoński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński is nu in balbezit. Kędra rent richting de bal. Chojanecki rent richting de bal. Chojanecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kubicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żyżyński is nu in balbezit. Żyżyński met een sublieme pass. Choiński is nu in balbezit. Choiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Konopiński kopt de bal weg. Chojanecki rent richting de bal. Targoński is nu in balbezit. Chojanecki rent richting de bal. Chojanecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zdunik rent richting de bal. Żyżyński onderschept slim de pass. Żyżyński speelt de bal door. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Dąbrowa - Gorniksg 1:0

24e minuut.
Ociepa geeft de bal voor. Sznaucer is nu in balbezit. Sznaucer probeert naar een medespeler te passen. Choiński is nu in balbezit. Choiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Konopiński passt de bal in één keer door. Daar is Chojanecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojanecki passt de bal in één keer door. Targoński rent richting de bal. Targoński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Figas speelt de bal door. Konopiński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kossowski. Kossowski krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Chojanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Chojanecki speelt de bal door. Pokrywczyński rent richting de bal. Targoński onderschept slim de pass. Targoński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sznaucer bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyżyński verovert de bal door een tackle van achteren. Żyżyński speelt de bal door. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zdunik onderschept slim de pass. Zdunik geeft de bal voor. Kędra kopt de bal weg. Chojanecki rent richting de bal. Chojanecki haalt uit met een fantastische trap. Konarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Dąbrowa - Gorniksg 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Dąbrowa 53%, Gorniksg 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Dąbrowa - Gorniksg 1:1

46e minuut.
Sznaucer is nu in balbezit. Sznaucer passt de bal zonder na te denken. Ociepa probeert naar een medespeler te passen. Chojanecki is nu in balbezit. Chojanecki schiet op doel. Konarski bokst de bal weg. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Dąbrowa - Gorniksg 1:2

59e minuut.
Żyżyński onderschept slim de pass. Żyżyński speelt de bal door. Romankiewicz is nu in balbezit. Choiński verovert de bal door een tackle van achteren. Choiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Żyżyński is nu in balbezit. Choiński is nu in balbezit. Żyżyński is nu in balbezit. Choiński rent richting de bal. Choiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Żądło probeert naar een medespeler te passen. Kaktus heeft problemen om de bal te vangen. Żyżyński rent richting de bal. Żyżyński haalt uit met een fantastische trap. Kaktus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Chojanecki is nu in balbezit. Chojanecki passt de bal met de wreef. Targoński rent richting de bal. Targoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Dąbrowa - Gorniksg 1:3

74e minuut.
Sznaucer geeft de bal voor. Mikołajczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński verovert de bal door een tackle van achteren. Targoński schiet op doel. Konarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Dąbrowa - Gorniksg 1:4

83e minuut.
Żyżyński passt de bal met de wreef. Romankiewicz geeft een lange en hoge pass. Chojanecki rent richting de bal. Chojanecki schiet op doel. Konarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Dąbrowa - Gorniksg 1:5

85e minuut.
Pokrywczyński met een sublieme pass. Kossowski rent richting de bal. Targoński onderschept slim de pass. Chojanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojanecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Dąbrowa 52%, Gorniksg 48%.
Team Dąbrowa - Gorniksg 1:5