Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drapieżcy Manchester Dupsko
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.7 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Waluś met een sublieme pass. Trato is nu in balbezit. Trato speelt de bal door. Skrobowski rent richting de bal. Skrobowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Szczypiorek rent richting de bal. Skrobowski onderschept slim de pass. Skrobowski passt de bal zonder na te denken. Fijał bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jęsiak passt de bal in één keer door. Trato heeft problemen om de bal te vangen. Trato geeft een lange en hoge pass. Jasiejko rent richting de bal. Jasiejko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Waśko is nu in balbezit. Dyguła verovert de bal door een tackle van achteren. Dyguła speelt de bal door. Fijał bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijał haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drapieżcy 65%, Manchester Dupsko 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drapieżcy - Manchester Dupsko 0:0

72e minuut.
Kiełczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kufieta. Kiełczykowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Szczypiorek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jasiejko is nu in balbezit. Jasiejko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Ubysz geeft een hoge lob. Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś geeft een lange en hoge pass. Jasiejko is nu in balbezit. Jasiejko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drapieżcy 48%, Manchester Dupsko 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Drapieżcy - Manchester Dupsko 0:0