Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorniksg FC Ben-Wis
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.7
average Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Romankiewicz rent richting de bal. Romankiewicz passt de bal zonder na te denken. Dyguła rent richting de bal. Dyguła schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kaktus de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Sznaucer probeert naar een medespeler te passen. Machulski rent richting de bal. Machulski passt de bal zonder na te denken. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dineţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dineţ passt de bal zonder na te denken. Traczyk is nu in balbezit. Traczyk geeft een lange en hoge pass. Kaktus probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Janocha geeft een lange en hoge pass. Matecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Matecki geeft de bal voor. Chojanecki is nu in balbezit. Chojanecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorniksg - FC Ben-Wis 1:0

29e minuut.
Janocha kopt de bal weg. Pernak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pernak geeft een lange en hoge pass. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorniksg 60%, FC Ben-Wis 40%.
Gorniksg - FC Ben-Wis 1:0

46e minuut.
Janocha probeert naar een medespeler te passen. Chojanecki is nu in balbezit. Chojanecki passt de bal zonder na te denken. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Chojanecki passt de bal met de wreef. Grygoruk rent richting de bal. Targoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Targoński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorniksg 57%, FC Ben-Wis 43%.
Gorniksg - FC Ben-Wis 1:0