Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Posadzone Pilniki Drapieżcy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 14
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryjak onderschept slim de pass. Bartniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryjak onderschept slim de pass. Bryjak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Pilniki - Drapieżcy 1:0

7e minuut.
Waluś probeert de bal aan de voet te houden. Smutek rent richting de bal. Smutek passt de bal in één keer door. Płachecki is nu in balbezit. Płachecki schiet op doel. Czereszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Jasiejko rent richting de bal. Waśko is nu in balbezit. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśko rent richting de bal. Waśko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Zwora geeft de bal voor. Waluś heeft problemen om de bal te vangen. Waluś passt de bal met de wreef. Jasiejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasiejko schiet op doel. Cyps probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Zwora passt de bal in één keer door. Bartniak rent richting de bal. Płachecki onderschept slim de pass. Płachecki haalt uit met een fantastische trap. Czereszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Posadzone Pilniki - Drapieżcy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posadzone Pilniki 47%, Drapieżcy 53%.
Posadzone Pilniki - Drapieżcy 2:0

59e minuut.
Smutek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geremek probeert de bal met de borst te controleren. Zwora probeert naar een medespeler te passen. Bryjak is nu in balbezit. Bryjak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Szczypiorek onderschept slim de pass. Szczypiorek geeft een hoge lob. Inworp. Uzdrowski met een snelle inworp. Jarmolik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Posadzone Pilniki 39%, Drapieżcy 61%.
Posadzone Pilniki - Drapieżcy 2:0