Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Korona 1972 Kielce Jamaica chill-out
Normal Tactiek jammeD
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.1 gemiddelde waardering 32.5
weak Schieten good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Gierek is nu in balbezit. Leśnik is nu in balbezit. Gierek rent richting de bal. Gierek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona 1972 Kielce - Jamaica chill-out 0:1

8e minuut.
Leśnik probeert naar een medespeler te passen. Truszkowski is nu in balbezit. Popara is nu in balbezit. Truszkowski onderschept slim de pass. Truszkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gierek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Truszkowski de bal. Popara met een sublieme pass. Chęcielewski met een sublieme pass. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Inworp. Szmigiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gierek geeft de bal voor. Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gierek speelt de bal door. Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel probeert naar een medespeler te passen. Truszkowski is nu in balbezit. Truszkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kolenda trapt de bal weg. Świężawski kopt de bal weg. Daar is Nycz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmigiel rent richting de bal. Szmigiel geeft een lange en hoge pass. Kolenda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Świężawski controleert de bal met de borst. Świężawski speelt de bal door. Daar is Gierek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierek schiet op doel. Kolenda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona 1972 Kielce - Jamaica chill-out 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona 1972 Kielce 69%, Jamaica chill-out 31%.
Korona 1972 Kielce - Jamaica chill-out 0:2

51e minuut.
Truszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cisło geeft een hoge lob. Daar is Witka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierek rent richting de bal. Gierek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Leśnik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Popara de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cisło zal de hoekschop nemen. Gierek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Leśnik geeft de bal voor. Cisło rent richting de bal. Cisło geeft een hoge lob. Gierek is nu in balbezit. Gierek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona 1972 Kielce - Jamaica chill-out 0:3

56e minuut.
Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik passt de bal zonder na te denken. Gierek rent richting de bal. Gierek haalt uit met een fantastische trap. Kolenda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona 1972 Kielce - Jamaica chill-out 0:4

57e minuut.
Rucki passt de bal zonder na te denken. Koźmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel probeert naar een medespeler te passen. Gierek rent richting de bal. Gierek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Truszkowski rent richting de bal. Leśnik met een sublieme pass. Gierek is nu in balbezit. Gierek haalt uit met een fantastische trap. Kolenda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona 1972 Kielce - Jamaica chill-out 0:5

66e minuut.
Szmigiel geeft de bal voor. Witka probeert de bal met de borst te controleren. Gierek verovert de bal door een tackle van achteren. Gierek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona 1972 Kielce - Jamaica chill-out 0:6

69e minuut.
Witka geeft de bal voor. Rucki kopt de bal weg. Szmigiel geeft een lange en hoge pass. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek geeft een lange en hoge pass. Kolenda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Wszędybył is nu in balbezit. Leśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Leśnik speelt de bal door. Gierek is nu in balbezit. Gierek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Korona 1972 Kielce - Jamaica chill-out 0:7

74e minuut.
Szmigiel met een snelle inworp. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guguła rent richting de bal. Świężawski verovert de bal door een tackle van achteren. Świężawski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Nycz heeft problemen om de bal te vangen. Świężawski probeert naar een medespeler te passen. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Korona 1972 Kielce - Jamaica chill-out 0:8

89e minuut.
Truszkowski is nu in balbezit. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik passt de bal in één keer door. Gierek rent richting de bal. Gierek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Korona 1972 Kielce 80%, Jamaica chill-out 20%.
Korona 1972 Kielce - Jamaica chill-out 0:8