Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:00
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0108
  • Stadion: lizeusze Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5993
lizeusze Club Potato
523 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 36
solide Schieten matig
redelijk Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


5e minuut.
Witek geeft de bal voor. Ćwikła speelt de bal door. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał passt de bal in één keer door. Radziwon verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Stankov passt de bal zonder na te denken. Harcomiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Harcomiţă passt de bal zonder na te denken. Özkelleci is nu in balbezit. Özkelleci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Witek de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Opacki zal de hoekschop nemen. Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Koźbiał rent richting de bal. Radziwon controleert de bal met de borst. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Stankov met een sublieme pass. Fojut is nu in balbezit. Özkelleci verovert de bal door een tackle van achteren. Özkelleci haalt uit met een fantastische trap. Bizoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Tengler onderschept slim de pass. Tengler probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru speelt de bal door. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
lizeusze - Club Potato 1:0

39e minuut.
Lupa speelt de bal door. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Truteń speelt de bal door. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Lupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Truteń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lupa raakt geblesseerd tijdens het duel. Harcomiţă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Witek de bal. Macierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Macierewicz haalt uit met een fantastische trap. Bizoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lizeusze 49%, Club Potato 51%.
lizeusze - Club Potato 1:0

46e minuut.
Özkelleci met een sublieme pass. Macierewicz rent richting de bal. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Lupa onderschept slim de pass. Lupa met een sublieme pass. Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci schiet op doel. Bizoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lizeusze - Club Potato 1:1

52e minuut.
Daar is Mihułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut met een sublieme pass. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Twarkowski met een harde bal richting middenveld. Ćwikła kopt de bal weg. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał onderschept slim de pass. Koźbiał haalt uit met een fantastische trap. Twarkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Tengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tengler geeft een lange en hoge pass. Fojut met een sublieme pass. Koźbiał heeft problemen om de bal te vangen. Koźbiał haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Stankov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćwikła geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Radziwon de bal onder controle te krijgen. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... Twarkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Mihułka passt de bal met de wreef. Kochowski rent richting de bal. Met opzet legt Lupa zijn tegenspeler op de grond. Lupa krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Koźbiał kan de bal niet met de borst controleren. Marshall legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koźbiał raakt geblesseerd tijdens het duel. Mihułka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Twarkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lizeusze - Club Potato 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lizeusze 45%, Club Potato 55%.
lizeusze - Club Potato 2:1