Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lizeusze Team Dąbrowa
523 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 19.5
very good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Stanny onderschept slim de pass. Stanny met een sublieme pass. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał haalt uit met een fantastische trap. Konarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Paćkowski geeft de bal voor. Mikołajczyk heeft problemen om de bal te vangen. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... Pokrywczyński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
lizeusze - Team Dąbrowa 1:0

20e minuut.
Żyżyński met een sublieme pass. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choiński onderschept slim de pass. Choiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Witek rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kubicki zal de hoekschop nemen. Bizoń speelt de bal door. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... Konarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Pokrywczyński geeft de bal voor. Truteń geeft een lange en hoge pass. Kossowski kopt de bal weg. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał schiet op doel. Konarski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lizeusze - Team Dąbrowa 2:0

25e minuut.
Ziętek is nu in balbezit. Ziętek probeert naar een medespeler te passen. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... Konarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Ociepa met een sublieme pass. Żulewski rent richting de bal. Choiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żulewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Koźbiał probeert de bal aan de voet te houden. Paćkowski geeft een hoge lob. Koźbiał heeft problemen om de bal te vangen. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Żyżyński rent richting de bal. Choiński is nu in balbezit. Rydol onderschept slim de pass. Żyżyński onderschept slim de pass. Żyżyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Ociepa kopt de bal weg. Ukleja rent richting de bal. Ukleja passt de bal met de wreef. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lizeusze - Team Dąbrowa 3:0

42e minuut.
Stanny is nu in balbezit. Pękala onderschept slim de pass. Pękala passt de bal zonder na te denken. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pękala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Słoń komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lizeusze 35%, Team Dąbrowa 65%.
lizeusze - Team Dąbrowa 3:0

46e minuut.
Choiński is nu in balbezit. Ziętek onderschept slim de pass. Rydol speelt de bal door. Klungelig pakt Koźbiał de bal. Koźbiał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Żądło is nu in balbezit. Rydol onderschept slim de pass. Rydol met een sublieme pass. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Słoń is nu in balbezit. Fojut onderschept slim de pass. Fojut geeft een lange en hoge pass. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Stanny bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanny met een sublieme pass. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Żulewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ukleja de bal. Ukleja geeft een lange en hoge pass. Koźbiał is nu in balbezit. Koźbiał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossowski geeft een lange en hoge pass. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoń onderschept slim de pass. Słoń geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Pokrywczyński met een sublieme pass. Rydol rent richting de bal. Rydol geeft een hoge lob. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ukleja schiet op doel. Konarski speelt de bal door. Paćkowski kopt de bal weg. Ukleja kan de bal niet met de borst controleren. Ukleja draait met de bal, schiet en ... Konarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
lizeusze - Team Dąbrowa 4:0

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Konarski trapt de bal weg van het doel. Truteń kopt de bal weg. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Rydol rent richting de bal. Rydol geeft een hoge lob. Mikołajczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Koźbiał rent richting de bal. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Truteń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziętek rent richting de bal. Ziętek geeft een lange en hoge pass. Koźbiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Koźbiał draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Truteń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanny probeert naar een medespeler te passen. Rydol rent richting de bal. Rydol geeft een lange en hoge pass. Konarski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lizeusze - Team Dąbrowa 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lizeusze 28%, Team Dąbrowa 72%.
lizeusze - Team Dąbrowa 5:0