Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jamaica chill-out Posadzone Pilniki
jammeD Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 17.9
good Schieten poor
weak Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rucki geeft een lange en hoge pass. Gierek is nu in balbezit. Leśnik is nu in balbezit. Gierek is nu in balbezit. Gierek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Truszkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Świężawski heeft problemen om de bal te vangen. Świężawski speelt de bal door. Gierek rent richting de bal. Gierek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica chill-out - Posadzone Pilniki 1:0

23e minuut.
Daar is Cisło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisło passt de bal zonder na te denken. Pielecha verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cisło geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Zwora speelt de bal door. Leśnik is nu in balbezit. Leśnik met een sublieme pass. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Świężawski de bal. Świężawski speelt de bal door. Gierek rent richting de bal. Gierek haalt uit met een fantastische trap. Cyps maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cisło geeft een hoge lob. Daar is Halasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlazłowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Truszkowski haalt uit met een fantastische trap. Cyps bokst de bal weg. Gierek heeft problemen om de bal te vangen. Gierek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Płachecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Pielecha de bal. Cisło met een sublieme pass. Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamaica chill-out 26%, Posadzone Pilniki 74%.
Jamaica chill-out - Posadzone Pilniki 1:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Kuczyński de bal onder controle te krijgen. Pielecha speelt de bal door. Smutek heeft problemen om de bal te vangen. Cisło onderschept slim de pass. Cisło geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Szmigiel verovert de bal door een tackle van achteren. Szmigiel met een sublieme pass. Gierek rent richting de bal. Leśnik is nu in balbezit. Leśnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica chill-out - Posadzone Pilniki 2:0

54e minuut.
Truszkowski onderschept slim de pass. Gierek rent richting de bal. Gierek passt de bal zonder na te denken. Truszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica chill-out - Posadzone Pilniki 3:0

61e minuut.
Świężawski is nu in balbezit. Świężawski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wlazłowicz de bal. Truszkowski rent richting de bal. Truszkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kuczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cisło rent richting de bal. Cisło speelt de bal door. Szmigiel met een sublieme pass. Gierek rent richting de bal. Gierek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jamaica chill-out - Posadzone Pilniki 4:0

73e minuut.
Pielecha geeft een hoge lob. Inworp. Rucki met een snelle inworp. Cisło geeft een hoge lob. Gierek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Halasz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmigiel met de inworp. Gierek rent richting de bal. Gierek geeft een hoge lob. Cyps bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Cisło neemt de hoekschop. Truszkowski kopt de bal weg. Świężawski heeft problemen om de bal te vangen. Leśnik rent richting de bal. Leśnik geeft een lange en hoge pass. Cyps verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Cisło is nu in balbezit. Cisło geeft een hoge lob. Szmigiel heeft problemen om de bal te vangen. Gierek is nu in balbezit. Gierek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jamaica chill-out 21%, Posadzone Pilniki 79%.
Jamaica chill-out - Posadzone Pilniki 4:0