Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górskie Piranie Club Potato
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Gjasula rent richting de bal. Chlipała begaat een overtreding. Gjasula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gjasula zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lupa probeert naar een medespeler te passen. Gjasula is nu in balbezit. Zbrzeźniak is nu in balbezit. Gjasula onderschept slim de pass. Gjasula schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Zbrzeźniak met een sublieme pass. Strugarek rent richting de bal. Özkelleci onderschept slim de pass. Özkelleci schiet op doel. Gonska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Piranie - Club Potato 0:1

13e minuut.
Zbrzeźniak rent richting de bal. Miño onderschept slim de pass. Miño passt de bal in één keer door. Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Piranie - Club Potato 0:2

15e minuut.
Strugarek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lupa met de inworp. Gjasula rent richting de bal. Gjasula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gonska speelt de bal door. Miño kopt de bal weg. Gjasula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjasula schiet op doel. Bobola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Marshall rent richting de bal. Marshall speelt de bal door. Miętkiewicz is nu in balbezit. Gjasula onderschept slim de pass. Gjasula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Miño kopt de bal weg. Gjasula probeert de bal met de borst te controleren. Miętkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjasula onderschept slim de pass. Gjasula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tengler speelt de bal door. Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci schiet op doel. Bobola probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Piranie - Club Potato 0:3

30e minuut.
Bobola geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lupa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gjasula is nu in balbezit. Gjasula geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci passt de bal zonder na te denken. Gjasula rent richting de bal. Gjasula schiet op doel. Gonska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Piranie - Club Potato 0:4

41e minuut.
Gjasula verovert de bal door een tackle van achteren. Gjasula met een sublieme pass. Lupa met een sublieme pass. Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Piranie - Club Potato 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górskie Piranie 64%, Club Potato 36%.
Górskie Piranie - Club Potato 0:5

48e minuut.
Bobola heeft problemen om de bal te vangen. Gonska speelt de bal door. Tengler kopt de bal weg. Gjasula rent richting de bal. Gjasula geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Miętkiewicz rent richting de bal. Lupa onderschept slim de pass. Lupa met een sublieme pass. Özkelleci rent richting de bal. Özkelleci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gjasula met een sublieme pass. Klungelig pakt Özkelleci de bal. Bobola onderschept slim de pass. Gjasula verovert de bal door een tackle van achteren. Gjasula haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Strugarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupa onderschept slim de pass. Lupa schiet op doel. Gonska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Piranie - Club Potato 0:6

59e minuut.
Dybula heeft problemen om de bal te vangen. Gjasula verovert de bal door een tackle van achteren. Zbrzeźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjasula verovert de bal door een tackle van achteren. Gjasula schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Opacki is nu in balbezit. Opacki geeft een hoge lob. Miętkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjasula bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjasula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gjasula onderschept slim de pass. Gjasula geeft een hoge lob. Özkelleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Özkelleci schiet op doel. Gonska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Piranie - Club Potato 0:7

84e minuut.
Gjasula rent richting de bal. Gjasula probeert naar een medespeler te passen. Özkelleci rent richting de bal. Gjasula is nu in balbezit. Gjasula haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Piranie - Club Potato 0:8

89e minuut.
Tengler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gjasula bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlipała rent richting de bal. Gjasula verovert de bal door een tackle van achteren. Gjasula draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górskie Piranie 76%, Club Potato 24%.
Górskie Piranie - Club Potato 0:8