Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górskie Piranie Jamaica chill-out
Normal Tactiek jammeD
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 37
slecht Schieten goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Wakacjowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Świężawski de bal. Szmigiel onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wakacjowski neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ostręga is nu in balbezit. Ostręga schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Grochowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło onderschept slim de pass. Cisło geeft een hoge lob. Gierek rent richting de bal. Gierek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Piranie - Jamaica chill-out 0:1

6e minuut.
Cisło probeert naar een medespeler te passen. Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Truszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cisło is nu in balbezit. Cisło geeft een lange en hoge pass. Gonska bokst de bal weg. Klungelig pakt Gierek de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Piranie - Jamaica chill-out 0:2

9e minuut.
Gierek verovert de bal door een tackle van achteren. Gierek passt de bal met de wreef. Truszkowski is nu in balbezit. Truszkowski haalt uit met een fantastische trap. Gonska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Piranie - Jamaica chill-out 0:3

16e minuut.
Rucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki geeft een lange en hoge pass. Bobola rent richting de bal. Gierek is nu in balbezit. Gierek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Truszkowski geeft een lange en hoge pass. Strugarek verovert de bal door een tackle van achteren. Szmigiel kopt de bal weg. Gierek is nu in balbezit. Gierek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Szmigiel passt de bal zonder na te denken. Świężawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Świężawski geeft een lange en hoge pass. Gierek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rucki is nu in balbezit. Rucki geeft een hoge lob. Szmigiel kopt de bal weg. Gierek is nu in balbezit. Gierek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Piranie - Jamaica chill-out 0:4

35e minuut.
Koźmiński kopt de bal weg. Daar is Leśnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśnik speelt de bal door. Truszkowski rent richting de bal. Truszkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Szmigiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmigiel geeft een hoge lob. Wierzbowski rent richting de bal. Truszkowski onderschept slim de pass. Truszkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górskie Piranie 80%, Jamaica chill-out 20%.
Górskie Piranie - Jamaica chill-out 0:4

50e minuut.
Dziełakowski speelt de bal door. Cisło rent richting de bal. Cisło passt de bal zonder na te denken. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Świężawski probeert naar een medespeler te passen. Leśnik geeft een lange en hoge pass. Gierek rent richting de bal. Gierek haalt uit met een fantastische trap. Gonska maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Piranie - Jamaica chill-out 0:5

55e minuut.
Ostręga speelt de bal door. Swoczyna heeft problemen om de bal te vangen. Swoczyna probeert naar een medespeler te passen. Gierek is nu in balbezit. Gierek draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Maziarz is nu in balbezit. Leśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Leśnik probeert naar een medespeler te passen. Gierek rent richting de bal. Gierek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Miętkiewicz is nu in balbezit. Gierek rent richting de bal. Strugarek is nu in balbezit. Gierek onderschept slim de pass. Gierek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Miętkiewicz geeft de bal voor. Dobrzyniecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Świężawski met een sublieme pass. Gierek is nu in balbezit. Gierek haalt uit met een fantastische trap. Gonska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Szmigiel met een sublieme pass. Cisło speelt de bal door. Gierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierek haalt uit met een fantastische trap. Gonska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górskie Piranie - Jamaica chill-out 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górskie Piranie 75%, Jamaica chill-out 25%.
Górskie Piranie - Jamaica chill-out 0:6